Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joan Antoni González

Joan Antoni González


Yapımcı

Joan Antoni González, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Joan Antoni Gonzalez | J.A. Gonzàlez i Serret | J.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Yapımcı 6.1 212

Kral Henry
2009 Biyografi Yapımcı 6.0 952
2008 Dram Yapımcı    

Maradona - Tanri'nin eli
2007 Biyografi Yapımcı 5.8 527
2007 Dram Yapımcı 6.2 246
2006 Macera Yapımcı    

Çile
2005 Yapımcı 5.0 60

Hitchcock'u Sever Misiniz?
2005 Gizem Yapımcı    
2001 Komedi Yapımcı 6.2 180
1999 Dram Yapımcı 5.7 163

Gölge Tren
1997 Dram Yapımcı 7.5 356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017