Giriş Kayıt
Ralph Gonzalez

Ralph Gonzalez


Dublör, Oyuncu

Ralph Gonzalez, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joseph Gonzales | Ralph Gonzales
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 46,977
2006 Macera Dublör 4.9 2,980

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 184,171

Belanın Böylesi
2002 Komedi Çeşitli 6.5 17,716

Yenilmez Takım
2000 Suç Dublör 5.6 3,949

Anlat Bakalım
1999 Komedi Çeşitli 6.7 127,079

Kutsal Adam
1998 Komedi Çeşitli 4.9 16,633

Arabulucu
1998 Aksiyon Dublör 7.3 110,418

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Dublör 6.5 80,108

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
3.7 62,292

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 179,487

Gizli Gerçek
1995 Suç Çeşitli 6.4 20,235
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,885) Allied (12,071) Moana (7,685) Lion (5,807) Arrival (4,013) Hacksaw Ridge (3,387) Nocturnal Animals (3,131) Assassin's Creed (2,869) Shut In (2,363) Underworld: Blood Wars (2,301)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,525) Taboo (8,719) The Expanse (7,710) Legion (6,197) Arrow (5,983) The Big Bang Theory (5,854) Vikings (4,808) The Blacklist (3,354) Suits (3,094) Sherlock (3,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017