Giriş Kayıt
Ralph Gonzalez

Ralph Gonzalez


Dublör, Oyuncu

Ralph Gonzalez, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joseph Gonzales | Ralph Gonzales
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 47,186
2006 Macera Dublör 4.9 2,980

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 185,332

Belanın Böylesi
2002 Komedi Çeşitli 6.5 17,770

Yenilmez Takım
2000 Suç Dublör 5.6 3,949

Anlat Bakalım
1999 Komedi Çeşitli 6.7 127,657

Kutsal Adam
1998 Komedi Çeşitli 4.9 16,633

Arabulucu
1998 Aksiyon Dublör 7.3 111,014

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Dublör 6.5 80,522

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
3.7 62,603

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 180,835

Gizli Gerçek
1995 Suç Çeşitli 6.4 20,335
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017