Giriş Kayıt
Ryûtarô Gomi

Ryûtarô Gomi (83)


Oyuncu

Ryûtarô Gomi, 07 Temmuz 1933 Suwa, Nagano, Japonya doğumlu oyuncu. Zatôichi abare tako (1964), Daimajin (1966), (1962) Harakiri (1962), (1972) Kozure ôkami: Ko wo kashi ude kashi tsukamatsuru (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1933
Doğum Yeri: Suwa, Nagano, Japonya
Diğer Bir İsmi: Katsunosuke Gomi | Katsuo Gomi
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 39 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,706
1970 37 Dram Oyuncu 7.6 814

Devil's Temple
1969 36 Dram Oyuncu 7.5 69
1968 35 Dram Oyuncu 7.4 661

The Lone Stalke
1968 35 Aksiyon Oyuncu 7.5 46
1968 35 Korku Oyuncu 6.5 189
1967 34 Aksiyon Oyuncu 7.7 687
1966 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 43
1966 33 Dram Oyuncu 7.3 527
1966 33 Dram Oyuncu 6.8 841
1966 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 47
1965 32 Oyuncu 7.2 179
1964 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 865

Harakiri
1962 29 Dram Oyuncu 8.7 19,291
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017