Giriş Kayıt
Patricia Gomez

Patricia Gomez


Yapımcı

Patricia Gomez, yapımcı. (2013) Riddick (2013), (2015) Tehlikeli Yürüyüş (2015), (2011) Beastly (2011), (2017) anne! (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricia Gomez Zlatar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

anne!
2017 Dram Çeşitli 7.1 36,439
2017 Romantik Çeşitli 6.7 330
2016 Korku Yapımcı 5.1 394

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Çeşitli 7.3 97,662

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 567,123
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 134,849

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 177,244
2011 Dram Çeşitli 5.6 68,382

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 128,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017