Giriş Kayıt
Patricia Gomez

Patricia Gomez


Patricia Gomez,

Diğer Bir İsmi: Patricia Gomez Zlatar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2017 Romantik Çeşitli 6.7 330

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Çeşitli 7.3 93,293

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 556,404
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 132,737

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 174,162
2011 Dram Çeşitli 5.6 67,486

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 126,099
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017