Giriş Kayıt
Patricia Gomez

Patricia Gomez


Yapımcı

Patricia Gomez, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Patricia Gomez Zlatar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Dram Çeşitli    
2017 Romantik Çeşitli 6.7 330
2016 Korku Yapımcı 5.2 284

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Çeşitli 7.3 95,509

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 562,241
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 133,813

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 175,831
2011 Dram Çeşitli 5.6 67,938

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 127,542
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017