Giriş Kayıt
Patricia Gomez

Patricia Gomez


Yapımcı

Patricia Gomez, yapımcı. (2013) Riddick (2013), (2015) Tehlikeli Yürüyüş (2015), (2017) Anne! (2017), (2011) Beastly (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricia Gomez Zlatar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne!
2017 Dram Çeşitli 6.9 58,117
2017 Romantik Çeşitli 6.7 330
2016 Korku Yapımcı 5.0 492

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Çeşitli 7.3 98,770

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 570,630
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 135,617

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 178,257
2011 Dram Çeşitli 5.6 68,655

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 129,590
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017