Giriş Kayıt
Patricia Gomez

Patricia Gomez


Patricia Gomez,

Diğer Bir İsmi: Patricia Gomez Zlatar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Çeşitli 7.4 90,538

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 544,575
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 130,616

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 171,757
2011 Dram Çeşitli 5.6 66,664

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 123,006
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017