Giriş Kayıt
Nick Gomez

Nick Gomez


Yönetmen, Sesler, Editör, Senarist

Nick Gomez, Somerville, Massachusetts, ABD doğumlu yönetmen, sesler, editör, senarist. Oz (1997), FlashForward (2009), Chicago Polis Departmanı (2014), Homicide: Life on the Street (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Somerville, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Nicolas Gomez
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen 6.5 2,247
2016 Suç Yönetmen 7.5 3,918
2014 Suç Yönetmen 5.8 3,837

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 18,702
2011 Suç Yönetmen 4.7 290
2009 Dram Yönetmen    
2009 Dram Yönetmen 7.6 56,107
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 62,305
2007 Suç Yönetmen 8.1 25,567
2006 Suç Yönetmen 7.8 6,208
2006 Suç Yönetmen 8.7 558,893
2005 Suç Yönetmen 8.1 5,339

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 38,622
2002 Suç Yönetmen 8.7 61,726
2001 Dram Yönetmen 7.5 502
2000 Suç Yönetmen 5.6 12,160
1999 Aksiyon Yönetmen 7.9 7,983
1999 Suç Yönetmen 8.1 60,149
1997 Suç Yönetmen 8.8 75,468
1996 Suç Yönetmen
Senarist
5.2 373
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,725
1990 Komedi Editör 7.5 7,238

İnanılmaz Gerçek
1989 Komedi Sesler
Editorial Department
7.5 3,586
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018