Giriş Kayıt
Sveinung Golimo

Sveinung Golimo (42)


Yapımcı

Sveinung Golimo, 07 Mart 1975 Levanger, Norveç doğumlu yapımcı. Troll Avı (2010), Yarış (2014), Kampen om tungtvannet (2015), Simon ve Meşe Ağacı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1975
Doğum Yeri: Levanger, Norveç
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 8.2 3,338

Kutupta Macera
2014 39 Macera Yapımcı 6.1 323

Yarış
2014 39 Aksiyon Yapımcı 6.3 2,314
2013 38 Dram Yapımcı 5.7 430

Simon ve Meşe Ağacı
2011 36 Dram Yapımcı 6.4 2,222

Troll Avı
2010 35 Fantastik Yapımcı 7.0 59,253

Sevimli Gemi: Denizdeki Hazine
2010 35 Animasyon Yapımcı 6.2 46
2008 33 Aksiyon Yapımcı 7.3 23,302

Sevimli Gemi
2007 32 Animasyon Yapımcı 6.0 134
2005 30 Aksiyon Yapımcı 6.4 1,806
2005 30 Dram Yapımcı 4.8 334

Dina - Lanetli Kadın
2002 27 Dram Çeşitli 6.6 4,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017