Giriş Kayıt
Vasili Golikov

Vasili Golikov


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Vasili Golikov, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Yapım Tasarımcısı    
1980 Savaş Sanat Yönetmeni    
1975 Savaş Yapım Tasarımcısı 5.8 49

Sıcak Kar
1974 Savaş Yapım Tasarımcısı    
1967 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 1,139
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018