Giriş Kayıt
Vasili Golikov

Vasili Golikov


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Vasili Golikov, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Yapım Tasarımcısı    
1980 Savaş Sanat Yönetmeni    
1975 Savaş Yapım Tasarımcısı 5.8 49

Sıcak Kar
1974 Savaş Yapım Tasarımcısı    
1967 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 1,139
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017