Giriş Kayıt
Vasili Golikov

Vasili Golikov


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Vasili Golikov, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Yapım Tasarımcısı    
1980 Savaş Sanat Yönetmeni    
1975 Savaş Yapım Tasarımcısı 5.8 49

Sıcak Kar
1974 Savaş Yapım Tasarımcısı    
1967 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 1,139
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (16,791) Blade Runner 2049 (3,854) Jigsaw (2,908) Geostorm (2,649) Last Flag Flying (2,572) The Man from Earth: Holocene (2,541) The Open House (1,397) Dunkirk (1,343) The Foreigner (1,159) It (1,127)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,381) Black Mirror (6,298) Supernatural (5,030) The Big Bang Theory (4,461) Shameless (4,451) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,904) Star Trek: Discovery (2,488) The Blacklist (2,473) The Flash (2,099) The X Files (2,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018