Giriş Kayıt
Kresimir Golik

Kresimir Golik (74)


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Kresimir Golik, 20 Mayıs 1922 Fuzine, Sırbistan, Yugoslavya doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen, senarist. Tko pjeva zlo ne misli (1970) yapımıyla biliniyor.20 Eylül 1996 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1922
Ölüm Tarihi: 20 Eylül 1996
Doğum Yeri: Fuzine, Sırbistan, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Kreso Golik
Takma İsmi: Kreso
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 48 Komedi Senarist
Yönetmen
8.6 1,275
1969 47 Savaş Yönetmen Asistanı 7.4 132
1966 44 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 271
1960 38 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 165
1956 34 Yönetmen 8.3 41
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018