Giriş Kayıt
Kresimir Golik

Kresimir Golik (74)


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Kresimir Golik, 20 Mayıs 1922 Fuzine, Sırbistan, Yugoslavya doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen, senarist. Tko pjeva zlo ne misli (1970) yapımıyla biliniyor.20 Eylül 1996 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1922
Ölüm Tarihi: 20 Eylül 1996
Doğum Yeri: Fuzine, Sırbistan, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Kreso Golik
Takma İsmi: Kreso
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 48 Komedi Senarist
Yönetmen
8.6 1,275
1969 47 Savaş Yönetmen Asistanı 7.4 132
1966 44 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 234
1960 38 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 165
1956 34 Yönetmen 8.3 41
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017