Giriş Kayıt
Kresimir Golik

Kresimir Golik (74)


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Kresimir Golik, 20 Mayıs 1922 Fuzine, Sırbistan, Yugoslavya doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen, senarist. Tko pjeva zlo ne misli (1970) yapımıyla biliniyor.20 Eylül 1996 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1922
Ölüm Tarihi: 20 Eylül 1996
Doğum Yeri: Fuzine, Sırbistan, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Kreso Golik
Takma İsmi: Kreso
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 48 Komedi Senarist
Yönetmen
8.6 1,275
1969 47 Savaş Yönetmen Asistanı 7.4 132
1966 44 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 234
1960 38 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 165
1956 34 Yönetmen 8.3 41
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017