Giriş Kayıt
John Golightly

John Golightly (81)


Oyuncu

John Golightly, 18 Mayıs 1936 Resolven, Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. 1984 (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1936
Doğum Yeri: Resolven, Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 49 Korku Oyuncu 6.1 17,526

1984
1984 48 Dram Oyuncu 7.2 54,795
1979 Gizem Oyuncu 8.3 802

Cinnet
1972 36 Suç Oyuncu 7.5 33,904
1968 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 442
1965 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,184
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017