Giriş Kayıt
John Golightly

John Golightly (80)


Oyuncu

John Golightly, 18 Mayıs 1936 Resolven, Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. 1984 (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1936
Doğum Yeri: Resolven, Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 49 Korku Oyuncu 6.1 16,284

1984
1984 48 Dram Oyuncu 7.2 51,414
1979 Gizem Oyuncu 8.3 802

Cinnet
1972 36 Suç Oyuncu 7.5 31,476
1968 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 442
1965 29 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,072
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017