Giriş Kayıt
Tasha Goldthwait

Tasha Goldthwait


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Tasha Goldthwait, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Felaket Sanatçı
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.6 72,648
2017 Korku Kostüm Tasarımcısı 3.6 249

İkiz Tepeler
2017 Suç Kostüm Bölümü 8.5 33,213
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 996
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı    

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kostüm Bölümü 6.3 63,296
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 206

Sesimin Etkisi
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.7 17,821

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 63,152
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 1,504
1991 Komedi 5.6 3,926
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018