Giriş Kayıt
Tasha Goldthwait

Tasha Goldthwait


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Tasha Goldthwait, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 124
2017 Suç Kostüm Bölümü    
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 996
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı    

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kostüm Bölümü 6.3 60,557
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 206

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 61,867

Sesimin Etkisi
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.7 17,054
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 1,504
1991 Komedi 5.6 3,783
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017