Giriş Kayıt
Tasha Goldthwait

Tasha Goldthwait


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Tasha Goldthwait, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu. Tanrı Amerika'yı Korusun (2011), Karanlıktan Gelen (2013), İkiz Tepeler (2017), Sesimin Etkisi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 8.0 1,902

İkiz Tepeler
2017 Suç Kostüm Bölümü 8.6 27,201
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 996
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı    

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kostüm Bölümü 6.3 62,301
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 206

Sesimin Etkisi
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.7 17,821

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 63,152
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 1,504
1991 Komedi 5.6 3,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017