Giriş Kayıt
John Goldsworthy

John Goldsworthy (74)


Oyuncu

John Heath Goldsworthy, 27 Nisan 1884 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1947) Celse Açılıyor (1947), (1946) The Dark Corner (1946), (1946) Bedlam (1946), (1952) The Prisoner of Zenda (1952) gibi yapımlarla biliniyor.10 Temmuz 1958 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Heath Goldsworthy
Doğum Tarihi: 27 Nisan 1884
Ölüm Tarihi: 10 Temmuz 1958
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: J.H. Goldsworthy | John H. Goldsworthy | J.H. Gold
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 68 Macera Oyuncu 7.0 2,519
1951 67 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,257
1950 66 Komedi Oyuncu 6.6 340
1949 65 Komedi Oyuncu 6.7 1,740
1949 65 Dram Oyuncu 6.1 988
1948 64 Dram Oyuncu 6.6 847
1948 64 Fantastik Oyuncu 6.9 570
1948 64 Komedi Oyuncu 6.2 1,045

Celse Açılıyor
1947 63 Suç Oyuncu 6.5 7,605
1947 63 Dram Oyuncu 6.2 97

Mağlup Edilemeyenler
1947 63 Macera Oyuncu 7.2 1,367
1946 62 Biyografi Oyuncu 6.2 2,103
1946 62 Dram Oyuncu 7.2 1,176
1946 62 Dram Oyuncu 6.9 2,637
1946 62 Suç Oyuncu 7.2 2,968
1945 61 Dram Oyuncu 6.6 666
1945 61 Komedi Oyuncu 7.2 833

Ölüm Bestesi
1945 61 Suç Oyuncu 7.4 1,609
Dizi Altyazıları
The Flash (6,984) Black Sails (4,852) Into the Badlands (4,231) Iron Fist (3,013) Legion (2,302) Vikings (2,265) Billions (2,043) Game of Thrones (1,807) Arrow (1,802) The 100 (1,689)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017