Giriş Kayıt
Michael R. Goldstein

Michael R. Goldstein


Yapımcı

Michael R. Goldstein, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Michael Goldstein | Michael R.Goldstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2015 Dram Yapımcı 6.8 73
2015 Komedi Yapımcı 6.5 691
2012 Aile Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı 6.3 315
2010 Dram Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı 6.3 681

44 Dakika
2003 Suç Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017