Giriş Kayıt
Louis H. Goldstein

Louis H. Goldstein


Yapımcı

Louis H. Goldstein, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Lou Goldstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jennifer 8
1992 Suç 0 6.2 12,349
1990 Komedi 0 8.0 4,030
1987 Aksiyon 0    
1982 Romantik 0    
1982 Macera 0 7.4 252
1981 Macera 0 6.5 700
1980 Dram 0 7.4 63
1974 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,133
1973 Çeşitli 7.5 532
1966 Western Yapımcı
Çeşitli
7.4 89
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017