Giriş Kayıt
Louis H. Goldstein

Louis H. Goldstein


Yapımcı

Louis H. Goldstein, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Lou Goldstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jennifer 8
1992 Suç 0 6.2 12,349
1990 Komedi 0 8.0 3,989
1987 Aksiyon 0    
1982 Romantik 0    
1982 Macera 0 7.4 252
1981 Macera 0 6.5 700
1980 Dram 0 7.4 63
1974 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,076
1973 Çeşitli 7.5 532
1966 Western Yapımcı
Çeşitli
7.4 89
Film Altyazıları
Allied (9,633) Doctor Strange (9,589) Moana (8,025) Assassin's Creed (5,931) Lion (4,861) Arrival (3,776) Hacksaw Ridge (2,931) Fences (2,615) Nocturnal Animals (2,603) Forushande (2,064)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,132) Supernatural (7,601) The Expanse (4,715) Vikings (4,478) The Big Bang Theory (3,828) Suits (3,493) Legion (3,375) The Blacklist (3,315) Arrow (3,118) Sherlock (2,799)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017