Giriş Kayıt
Josh Goldstein

Josh Goldstein


Yapımcı, Senarist

Josh Goldstein, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Joshua Goldstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
   
1994 Komedi Senarist
Çeşitli
5.9 1,286
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 8,333
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 5,285
1990 Komedi Yapımcı 7.9 95,945
1988 Komedi Senarist
Yapımcı
5.6 3,397
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017