Giriş Kayıt
Josh Goldstein

Josh Goldstein


Yapımcı, Senarist

Josh Goldstein, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Joshua Goldstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
   
1998 Komedi Senarist
Çeşitli
5.5 937
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 8,200
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
5.9 5,208
1990 Komedi Yapımcı 7.9 94,467
1988 Komedi Senarist
Yapımcı
5.6 3,397
Film Altyazıları
Passengers (8,625) Doctor Strange (4,299) Assassin's Creed (4,004) Arrival (2,949) Allied (2,766) xXx: Return of Xander Cage (2,614) Moana (1,889) Forushande (1,730) Hacksaw Ridge (1,728) Fences (1,514)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,690) Supernatural (8,461) Legion (8,315) Arrow (6,184) Black Sails (3,915) Taboo (3,885) Vikings (3,882) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,850) Suits (3,454) The 100 (3,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017