Giriş Kayıt
Josh Goldstein

Josh Goldstein


Yapımcı, Senarist

Josh Goldstein, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Joshua Goldstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 3,532
1994 Komedi Senarist
Çeşitli
5.9 1,317
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 8,646
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 5,462
1990 Komedi Yapımcı 7.9 98,883
1988 Komedi Senarist
Yapımcı
5.6 3,397
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017