Giriş Kayıt
Josh Goldstein

Josh Goldstein


Senarist, Yapımcı

Josh Goldstein, senarist, yapımcı. 18 Again! (1988), Sweet Valley High (1994), American Dreams (2002), (1994) Sister, Sister (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Goldstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 3,532
1994 Komedi Senarist
Çeşitli
5.9 1,317
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 8,892
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 5,643
1990 Komedi Yapımcı 7.9 101,435
1988 Komedi Senarist
Yapımcı
5.6 3,397
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018