Giriş Kayıt
Gilbert de Goldschmidt

Gilbert de Goldschmidt (84)


Yapımcı

Gilbert de Goldschmidt, 26 Nisan 1925 Berlin, Almanya doğumlu yapımcı. Tatlı Günler (1967) yapımıyla biliniyor.01 Ocak 2010 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1925
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2010
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Gilbert De Goldschmidt
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 57 Komedi Yapımcı 6.3 309
1981 Biyografi 7.8 115
1970 45 Dram Yapımcı 6.5 36
1969 44 Komedi Yapımcı 7.7 754
1968 43 Komedi Yapımcı 5.6 53

Tatlı Günler
1967 42 Komedi Yapımcı 7.6 5,266

Şerburg Şemsiyeleri
1964 39 Dram Yapımcı 7.8 16,697
1961 36 Dram Yapımcı 6.2 81
1957 32 Komedi Yapımcı 5.8 30
1955 30 Komedi Yapımcı 7.0 8
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017