Giriş Kayıt
Marcy Goldman

Marcy Goldman


Oyuncu

Marcy Goldman, oyuncu. Uçak (1980) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,951
2011 Kısa Metraj
Oyuncu
8.4 41
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590

Tavşan Kız
2008 Komedi Oyuncu 5.5 70,762

Patronun Kızı
2003 Komedi Çeşitli 4.6 24,406
1998 Suç Oyuncu 5.5 1,832
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1995 Aksiyon Oyuncu 6.0 934

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Oyuncu 6.6 67,071
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,197

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 85,212
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 8,016

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,824

Uçak
1980 Komedi Oyuncu 7.8 181,084
1977 Komedi Oyuncu 6.5 14,962
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018