Giriş Kayıt
Marcy Goldman

Marcy Goldman


Oyuncu

Marcy Goldman, oyuncu. Uçak (1980) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,947
2011 Kısa Metraj
Oyuncu
8.4 41
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590

Tavşan Kız
2008 Komedi Oyuncu 5.5 70,330

Patronun Kızı
2003 Komedi Çeşitli 4.6 24,406
1998 Suç Oyuncu 5.5 1,832
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1995 Aksiyon Oyuncu 6.0 934

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Oyuncu 6.6 66,680
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,133

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 84,728
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 8,016

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,675

Uçak
1980 Komedi Oyuncu 7.8 179,882
1977 Komedi Oyuncu 6.5 14,962
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,375) Den of Thieves (2,923) Maze Runner: The Death Cure (2,611) Hostiles (2,016) Winchester (1,803) A martfüi rém (1,705) Bleeding Steel (1,599) 12 Strong (1,429) The Commuter (1,312) Submergence (665)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,240) La casa de papel (7,764) The Big Bang Theory (3,567) Gotham (3,067) Supernatural (3,043) The Terror (2,811) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,764) Arrow (2,123) Vikings (1,462) The Flash (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018