Giriş Kayıt
Marcy Goldman

Marcy Goldman


Oyuncu

Marcy Goldman, oyuncu. Uçak (1980) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj
Oyuncu
8.4 41
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590

Tavşan Kız
2008 Komedi Oyuncu 5.5 67,082

Patronun Kızı
2003 Komedi Çeşitli 4.6 24,406
1998 Suç Oyuncu 5.5 1,832
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1995 Aksiyon Oyuncu 6.0 934

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Oyuncu 6.6 63,610

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 80,776
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 7,657

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,769

Uçak
1980 Komedi Oyuncu 7.8 169,868
1977 Komedi Oyuncu 6.5 14,433
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017