Giriş Kayıt
Marcy Goldman

Marcy Goldman


Oyuncu

Marcy Goldman, oyuncu. Uçak (1980) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj
Oyuncu
8.4 41
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590

Tavşan Kız
2008 Komedi Oyuncu 5.5 66,060

Patronun Kızı
2003 Komedi Çeşitli 4.6 24,406
1998 Suç Oyuncu 5.5 1,832
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1995 Aksiyon Oyuncu 6.0 934

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Oyuncu 6.6 62,807

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.2 5,064

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Oyuncu 6.4 79,557
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 7,657

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,514

Uçak
1980 Komedi Oyuncu 7.8 166,965
1977 Komedi Oyuncu 6.5 14,122
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,883) Legion (9,123) Arrow (6,530) The 100 (6,418) The Flash (5,729) The Big Bang Theory (4,144) Black Sails (4,062) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,670) Suits (3,517) Vikings (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017