Giriş Kayıt
Jerelyn J. Harding

Jerelyn J. Harding


Sesler, Editör

Jerelyn J. Harding, sesler, editör. Konvoy (1978), Imagine (1988), Sineklerin Tanrısı (1990), Değişim (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerelyn J. Golding | Jerelyn Golding | Jere Goldin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Korku Sesler 4.8 15,147

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 104,471

Yıkıntı Saray
1999 Dram Sesler 6.4 19,282

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 7,735

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 12,328

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 72,886

Uç Noktalar
1996 Suç Sesler 6.1 14,225

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 88,593

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 42,740

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sesler 5.8 32,092
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,187

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 151,560
1994 Komedi Sesler 6.1 23,605

Kötü Kızlar
1994 Western Sesler 5.1 10,036

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Sesler 5.8 3,985

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 112,479

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Sesler 4.0 40,058

Yıllar Sonra
1993 Dram Sesler 6.1 16,123
1993 Dram Sesler 5.3 861
1992 Aksiyon Sesler 6.2 8,114
1992 Komedi Sesler 5.8 12,382

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.3 11,583
1992 Dram Sesler 7.2 7,855
1991 Aksiyon Sesler    
1991 Dram Sesler 8.0 119,840
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683

Değişim
1991 Suç Sesler 5.7 6,767

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 23,607

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sesler 5.2 7,316

Capone
1989 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Sesler 5.5 46,117

Imagine
1988 Belgesel Sesler 7.9 3,665

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Sesler 4.9 11,246
1986 Dram Sesler 7.0 3,159

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Sesler 6.2 12,118
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 9,985
1982 Macera Sesler    
1982 Dram Sesler 7.9 2,628
1981 Dram Sesler 8.2 5,344

Rocky 2
1979 Dram Editorial Department 7.2 149,394

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 12,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017