Giriş Kayıt
Jerelyn J. Harding

Jerelyn J. Harding


Sesler, Editör

Jerelyn J. Harding, sesler, editör. Konvoy (1978), Imagine (1988), Sineklerin Tanrısı (1990), Değişim (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerelyn J. Golding | Jerelyn Golding | Jere Goldin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Korku Sesler 4.8 15,791

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 107,731

Yıkıntı Saray
1999 Dram Sesler 6.4 19,980

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 8,133

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 12,328

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 78,476

Uç Noktalar
1996 Suç Sesler 6.1 14,225

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 92,768

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 44,851

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sesler 5.8 33,915
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,452

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 159,220
1994 Komedi Sesler 6.1 25,082

Kötü Kızlar
1994 Western Sesler 5.1 10,483

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Sesler 5.8 3,985

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 118,647

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Sesler 4.0 43,211

Yıllar Sonra
1993 Dram Sesler 6.1 16,854
1993 Dram Sesler 5.3 915
1992 Komedi Sesler 5.8 12,382

Yasak Geçit
1992 Aksiyon Sesler 6.2 8,474

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.3 11,583
1992 Dram Sesler 7.2 8,134
1991 Aksiyon Sesler    

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sesler 8.0 125,834
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683

Değişim
1991 Suç Sesler 5.7 7,491

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 24,843

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sesler 5.2 8,168

Capone
1989 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Sesler 5.5 48,328

Imagine
1988 Belgesel Sesler 7.9 3,665

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Sesler 5.0 11,845
1986 Dram Sesler 7.0 3,519

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Sesler 6.2 12,666
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 10,682
1982 Macera Sesler    
1982 Dram Sesler 7.9 2,832
1981 Dram Sesler 8.2 5,871

Rocky 2
1979 Dram Editorial Department 7.2 159,872

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 12,865
Dizi Altyazıları
Westworld (7,916) The 100 (3,615) The Expanse (3,119) La casa de papel (2,363) The Crossing (1,837) Colony (1,810) 12 Monkeys (1,519) Genius (1,320) Luke Cage (1,300) Vikings (1,189)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018