Giriş Kayıt
Jerelyn J. Harding

Jerelyn J. Harding


Sesler, Editör

Jerelyn J. Harding, sesler, editör. Konvoy (1978), Imagine (1988), Sineklerin Tanrısı (1990), Değişim (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerelyn J. Golding | Jerelyn Golding | Jere Goldin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Korku Sesler 4.8 14,733

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 103,714

Yıkıntı Saray
1999 Dram Sesler 6.4 19,080

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 7,735

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 12,328

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 72,701

Uç Noktalar
1996 Suç Sesler 6.1 14,225

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 87,435

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 42,184

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sesler 5.8 31,681
1995 Aksiyon Sesler 5.9 5,105

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 149,794
1994 Komedi Sesler 6.1 23,243

Kötü Kızlar
1994 Western Sesler 5.1 9,920

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Sesler 5.8 3,985

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.2 110,878

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Sesler 4.0 39,640

Yıllar Sonra
1993 Dram Sesler 6.1 15,810
1993 Dram Sesler 5.3 861
1992 Aksiyon Sesler 6.2 7,923
1992 Komedi Sesler 5.8 12,382

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.2 11,145
1992 Dram Sesler 7.2 7,723
1991 Aksiyon Sesler    
1991 Dram Sesler 8.0 118,291
1991 Fantastik Sesler 4.0 4,683

Değişim
1991 Suç Sesler 5.7 6,767

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 23,294

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sesler 5.2 7,316

Capone
1989 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Sesler 5.5 45,558

Imagine
1988 Belgesel Sesler 7.9 3,665

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Sesler 4.9 10,779
1986 Dram Sesler 7.0 3,078

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Sesler 6.1 11,976
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 9,849
1982 Macera Sesler    
1982 Dram Sesler 7.9 2,572
1981 Dram Sesler 8.2 5,202

Rocky 2
1979 Dram Editorial Department 7.2 146,674

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 11,832
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017