Giriş Kayıt
Joshua Goldin

Joshua Goldin


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Joshua Goldin, senarist, yapımcı, yönetmen. Klondike (2014), Wonderful World (2009), Out on a Limb (1992), Karanlık Adam (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Goldin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Yapımcı
Senarist
7.5 4,646
2012 Dram Yapımcı
Senarist
   
2009 Dram Senarist
Yönetmen
6.2 2,165
1992 Komedi Senarist 5.2 1,349

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Senarist 6.4 50,311
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017