Giriş Kayıt
Richard Goldberg

Richard Goldberg


Yapımcı

Richard Goldberg, yapımcı. Dehşetin Dişleri (2010), Vahşi Şeyler 2 (2004), Vahşi Şeyler 3 (2005), Impact Point (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard B. Goldberg | Rich Goldberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Korku Yapımcı 5.2 16,064

Dehşetin Dişleri
2010 Korku Yapımcı 5.8 13,365
2010 Suç Yapımcı 4.6 2,374
2010 Belgesel Yapımcı 8.3 93
2008 Suç Yapımcı 3.4 329
2008 Gerilim Yapımcı 4.3 1,129
2005 Dram Yapımcı    
2005 Suç Yapımcı    

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,868

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Yapımcı 4.5 5,824
2003 Dram Yapımcı    
2002 Suç Yapımcı 4.3 556
2001 Gerilim Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı 2.9 1,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017