Giriş Kayıt
Avram D. Gold

Avram D. Gold


Sesler

Avram D. Gold, sesler. Ejder Yürek (1996), Tanrılar Çıldırmış Olmalı (1980), Ödünç Sevgili (2011), Otostopçu (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Avram Dean Gold | Avram Gold | Ayram Gold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Sesler 5.9 37,480
2011 Aksiyon Sesler 5.2 3,202

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sesler 5.9 52,134
2011 Dram Sesler 5.6 69,709

Büyük Sır
2009 Dram Sesler 7.1 20,235

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Sesler 4.9 2,207
2009 Aksiyon Sesler 3.0 854

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sesler 6.5 180,894
2009 Kısa Metraj Sesler 7.6 44

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Sesler 6.6 135,863
2008 Dram Sesler 7.1 97

Tabu
2007 Dram Sesler 7.0 10,668

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 18,621

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 18,060

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,239

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Sesler 5.9 27,088

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 101,943
2006 Aksiyon Sesler    

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Sesler 5.1 13,602

Kartal Bir
2006 Aksiyon Sesler    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Sesler 6.6 72,746

Hayalperest
2005 Dram Sesler 6.9 10,181
2005 Dram Sesler 6.2 2,638

Komando Dadı
2005 Aksiyon Sesler 5.6 75,439

Paparazi
2004 Aksiyon Sesler 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 39,922

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Sesler 5.2 8,522

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sesler 6.1 41,039
2003 Komedi Sesler 2.8 4,549

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sesler 5.1 29,386

Aşk Kural Tanımaz
2002 Dram Sesler 6.9 3,099

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 109,607

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sesler 5.5 42,167

Sonsuz Aşk
2002 Dram Sesler 6.1 33,669

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.3 603,395

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Sesler 7.4 179,547

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 20,462

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Sesler 5.8 15,316

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sesler 5.7 194,522

Kalbim Seninle
2000 Dram Sesler 6.9 17,571
1999 Korku Sesler 6.2 58,286

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sesler 6.7 37,743

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Sesler 7.8 175,145

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Sesler 4.9 10,974

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Sesler 6.2 51,590
1998 Biyografi Sesler 6.7 89,187

Karınca Z
1998 Animasyon Sesler 6.6 133,857

Mafya
1998 Komedi Sesler 5.5 13,091

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sesler 6.6 138,044

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416
1997 Animasyon Sesler 7.1 97,783

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Sesler 5.4 62,056
1997 Macera Sesler 4.7 82,177

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 69,356
1997 Komedi Sesler 6.1 3,122

Vadide İki Gün
1996 Komedi Sesler 6.5 16,702

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.8 58,247

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Sesler 6.4 83,549

Şeytanca
1996 Dram Sesler 5.3 11,199
1996 Komedi Sesler 5.6 8,850

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Sesler 5.0 7,044
1996 Komedi Sesler 5.2 4,699
1995 Aksiyon Sesler 5.2 10,034

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 325,468

Şanslı
1995 Dram Sesler 6.7 5,285

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,517,636

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.1 41,150

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 286,728

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sesler    
1994 Komedi Sesler 5.3 5,608
1994 Komedi Sesler 5.1 7,323
1994 Suç Sesler 7.1 1,079
1994 Dram Sesler 6.3 4,196
1993 Aksiyon Sesler 7.8 106,858

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 43,643
1993 Macera Sesler 6.6 2,958

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Sesler 7.1 43,522
1993 Dram Sesler 5.6 1,962

Daima Genç
1992 Macera Sesler 6.3 38,796

Geçmişe Özlem
1992 Dram Sesler 6.9 3,186
1992 Komedi Sesler 6.0 4,817
1992 Komedi Sesler 6.0 1,157

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sesler 8.0 125,030
1991 Komedi Sesler 5.5 4,183

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.1 8,920

Bekarın Derdi
1991 Komedi Sesler 6.3 8,155

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 128,606
1991 Macera Sesler 4.9 19,321
1990 Aksiyon Sesler 5.7 23,793
1990 Aksiyon Sesler 5.8 70,995

Dikkat köpek var
1989 Komedi Sesler 6.1 54,380

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Sesler 6.3 121,163

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sesler 7.2 85,132

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 109,367
1989 Aksiyon Sesler 5.3 2,619
1989 Dram Sesler 6.7 3,408

Kötü Ruh 3
1988 Korku Sesler 4.6 14,279

Sirdas radyo
1988 Dram Sesler 7.3 10,190

Büyük
1988 Komedi Sesler 7.3 168,708

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1987 Aksiyon Sesler 7.5 202,463
1987 Komedi Sesler 6.8 42,414

Otostopçu
1986 Gerilim Sesler 7.3 37,247
1986 Macera Sesler 5.5 1,282

Kobra
1986 Aksiyon Sesler 5.7 56,767
1986 Dram Sesler 6.0 477
1986 Komedi Sesler 5.8 16,094
1986 Dram Sesler 7.1 11,755
1985 Aksiyon Sesler 6.8 16,331

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 201,751
1985 Aksiyon Sesler 6.9 10,554

Sahte Vücutlar
1984 Suç Sesler 6.8 23,404
1982 Dram Sesler 7.9 2,801

Tanrılar Çıldırmış Olmalı
1980 Komedi Sesler 7.3 47,048

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,596
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018