Giriş Kayıt
Avram D. Gold

Avram D. Gold


Sesler

Avram D. Gold, sesler. Ejder Yürek (1996), Tanrılar Çıldırmış Olmalı (1980), Ödünç Sevgili (2011), Otostopçu (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Avram Dean Gold | Avram Gold | Ayram Gold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Sesler 5.9 36,306
2011 Aksiyon Sesler 5.2 3,202

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sesler 5.9 50,407
2011 Dram Sesler 5.6 67,478

Büyük Sır
2009 Dram Sesler 7.1 19,685

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Sesler 4.9 2,207
2009 Aksiyon Sesler 3.0 854

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sesler 6.5 173,381
2009 Kısa Metraj Sesler 7.6 44

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Sesler 6.6 130,519
2008 Dram Sesler 7.1 97

Tabu
2007 Dram Sesler 7.0 10,475

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 17,561

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 18,060

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 46,268

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Sesler 5.9 26,889

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 98,086
2006 Aksiyon Sesler    

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Sesler 5.1 13,602

Kartal Bir
2006 Aksiyon Sesler    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Sesler 6.6 71,174

Hayalperest
2005 Dram Sesler 6.9 10,181
2005 Dram Sesler 6.2 2,638

Komando Dadı
2005 Aksiyon Sesler 5.6 71,579

Paparazi
2004 Aksiyon Sesler 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 38,858

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Sesler 5.2 8,310

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sesler 6.1 39,956
2003 Komedi Sesler 2.8 4,549

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sesler 5.0 28,206

Aşk Kural Tanımaz
2002 Dram Sesler 6.9 3,099

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 107,195

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sesler 5.4 39,224

Sonsuz Aşk
2002 Dram Sesler 6.1 32,649

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.3 577,121

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Sesler 7.4 172,197

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 20,462

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Sesler 5.8 15,316

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sesler 5.7 185,306

Kalbim Seninle
2000 Dram Sesler 6.9 17,015
1999 Korku Sesler 6.2 56,292

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sesler 6.7 35,826

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Sesler 7.8 169,418

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Sesler 4.9 10,974

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Sesler 6.2 50,340
1998 Biyografi Sesler 6.7 85,420

Karınca Z
1998 Animasyon Sesler 6.6 129,961

Mafya
1998 Komedi Sesler 5.5 12,833

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sesler 6.6 133,468

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416
1997 Animasyon Sesler 7.1 92,752

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Sesler 5.4 59,319
1997 Macera Sesler 4.7 78,268

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 66,024
1997 Komedi Sesler 6.1 2,994

Vadide İki Gün
1996 Komedi Sesler 6.5 16,113

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.8 55,807

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Sesler 6.4 81,173

Şeytanca
1996 Dram Sesler 5.3 11,199
1996 Komedi Sesler 5.6 8,513

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Sesler 4.9 6,171
1996 Komedi Sesler 5.2 4,699
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 313,686

Şanslı
1995 Dram Sesler 6.7 5,285

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,427,766

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.1 39,679

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 275,194

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sesler    
1994 Komedi Sesler 5.3 5,608
1994 Komedi Sesler 5.1 6,951
1994 Suç Sesler 7.1 1,079
1994 Dram Sesler 6.3 4,196
1993 Aksiyon Sesler 7.8 101,832

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 42,412
1993 Macera Sesler 6.6 2,817

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Sesler 7.1 41,409
1993 Dram Sesler 5.6 1,962

Daima Genç
1992 Macera Sesler 6.2 38,350

Geçmişe Özlem
1992 Dram Sesler 6.9 2,909
1992 Komedi Sesler 6.0 4,065
1992 Komedi Sesler 6.0 1,157
1991 Dram Sesler 8.0 119,903
1991 Komedi Sesler 5.5 4,183

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.0 8,481

Bekarın Derdi
1991 Komedi Sesler 6.3 8,155

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 121,285
1991 Macera Sesler 4.9 18,388
1990 Aksiyon Sesler 5.7 22,599
1990 Aksiyon Sesler 5.7 67,440

Dikkat köpek var
1989 Komedi Sesler 6.1 51,605

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Sesler 6.3 114,748

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sesler 7.2 81,288

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 106,104
1989 Dram Sesler 6.7 3,408

Kötü Ruh 3
1988 Korku Sesler 4.5 13,710

Sirdas radyo
1988 Dram Sesler 7.3 10,190

Büyük
1988 Komedi Sesler 7.3 161,961

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1987 Aksiyon Sesler 7.5 192,744
1987 Komedi Sesler 6.8 39,540

Otostopçu
1986 Gerilim Sesler 7.3 35,676
1986 Macera Sesler 5.5 1,282

Kobra
1986 Aksiyon Sesler 5.7 53,675
1986 Dram Sesler 6.0 477
1986 Komedi Sesler 5.8 14,999
1986 Dram Sesler 7.1 11,219
1985 Aksiyon Sesler 6.8 15,665

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 190,312
1985 Aksiyon Sesler 6.9 9,990

Sahte Vücutlar
1984 Suç Sesler 6.8 22,023
1982 Dram Sesler 7.9 2,629

Tanrılar Çıldırmış Olmalı
1980 Aksiyon Sesler 7.3 45,310

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017