Giriş Kayıt
Avram D. Gold

Avram D. Gold


Sesler

Avram D. Gold, sesler. Ejder Yürek (1996), Tanrılar Çıldırmış Olmalı (1980), Ödünç Sevgili (2011), Otostopçu (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Avram Dean Gold | Avram Gold | Ayram Gold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Sesler 5.9 35,765
2011 Aksiyon Sesler 5.2 3,202

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sesler 5.9 49,554
2011 Dram Sesler 5.6 66,381

Büyük Sır
2009 Dram Sesler 7.1 19,450
2009 Macera Sesler    
2009 Aksiyon Sesler 3.0 854

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sesler 6.5 170,132
2009 Kısa Metraj Sesler 7.6 44

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Sesler 6.6 126,511
2008 Dram Sesler 7.1 97

Tabu
2007 Dram Sesler 7.0 10,439

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 17,561

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 17,785

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 45,861

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Sesler 5.9 26,238

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 96,533
2006 Aksiyon Sesler    

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Sesler 5.1 13,602

Kartal Bir
2006 Aksiyon Sesler    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Sesler 6.6 70,590

Hayalperest
2005 Dram Sesler 6.9 10,181
2005 Dram Sesler 6.2 2,638

Komando Dadı
2005 Aksiyon Sesler 5.6 69,702

Paparazi
2004 Aksiyon Sesler 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 38,370

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Sesler 5.2 8,191

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sesler 6.1 39,393
2003 Komedi Sesler 2.8 4,549

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sesler 5.0 27,662

Aşk Kural Tanımaz
2002 Dram Sesler 6.9 3,099

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 105,971

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sesler 5.4 37,881

Sonsuz Aşk
2002 Dram Sesler 6.1 32,452

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.3 564,830

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Sesler 7.4 168,813

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 20,170

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Sesler 5.8 15,316

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sesler 5.7 182,112

Kalbim Seninle
2000 Dram Sesler 6.9 16,898
1999 Korku Sesler 6.2 55,841

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sesler 6.7 35,231

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Sesler 7.8 166,868

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Sesler 4.9 10,974

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Sesler 6.2 49,738
1998 Biyografi Sesler 6.7 83,620

Karınca Z
1998 Animasyon Sesler 6.6 127,906

Mafya
1998 Komedi Sesler 5.5 12,833

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sesler 6.6 131,380

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416
1997 Animasyon Sesler 7.1 90,164

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Sesler 5.4 58,098
1997 Macera Sesler 4.7 76,387

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.8 64,478
1997 Komedi Sesler 6.1 2,994

Vadide İki Gün
1996 Komedi Sesler 6.5 15,804

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.8 54,797

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Sesler 6.4 80,059

Şeytanca
1996 Dram Sesler 5.3 11,199
1996 Komedi Sesler 5.6 8,513

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Sesler 4.9 6,171
1996 Komedi Sesler 5.2 4,584
1995 Aksiyon Sesler 5.1 9,338

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 308,317

Şanslı
1995 Dram Sesler 6.7 5,285

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,389,896

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.0 38,891

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 269,765

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sesler    
1994 Komedi Sesler 5.3 5,608
1994 Komedi Sesler 5.1 6,951
1994 Suç Sesler 7.1 1,079
1994 Dram Sesler 6.3 4,196
1993 Aksiyon Sesler 7.8 99,025

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 41,892
1993 Macera Sesler 6.6 2,817

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Sesler 7.1 40,542
1993 Dram Sesler 5.6 1,962

Daima Genç
1992 Macera Sesler 6.2 37,637

Geçmişe Özlem
1992 Dram Sesler 6.9 2,909
1992 Komedi Sesler 6.0 4,065
1992 Komedi Sesler 6.0 1,157
1991 Dram Sesler 8.0 117,625
1991 Komedi Sesler 5.5 4,183

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.0 8,481

Bekarın Derdi
1991 Komedi Sesler 6.3 8,155

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 118,271
1991 Macera Sesler 4.9 18,011
1990 Aksiyon Sesler 5.7 22,585
1990 Aksiyon Sesler 5.7 65,736

Dikkat köpek var
1989 Komedi Sesler 6.0 50,481

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Sesler 6.3 112,071

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sesler 7.2 79,693

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 104,633
1989 Dram Sesler 6.7 3,408

Kötü Ruh 3
1988 Korku Sesler 4.6 13,657

Sirdas radyo
1988 Dram Sesler 7.3 10,190

Büyük
1988 Komedi Sesler 7.3 159,098

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1987 Aksiyon Sesler 7.5 188,214
1987 Komedi Sesler 6.8 38,355

Otostopçu
1986 Gerilim Sesler 7.3 35,095
1986 Macera Sesler 5.5 1,282

Kobra
1986 Aksiyon Sesler 5.7 52,266
1986 Dram Sesler 6.0 477
1986 Komedi Sesler 5.8 14,999
1986 Dram Sesler 7.1 10,841
1985 Aksiyon Sesler 6.8 15,357

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 186,168
1985 Aksiyon Sesler 6.9 9,778

Sahte Vücutlar
1984 Suç Sesler 6.8 21,357
1982 Dram Sesler 7.9 2,542

Tanrılar Çıldırmış Olmalı
1980 Aksiyon Sesler 7.3 44,545

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 8,855
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017