Giriş Kayıt
Avram D. Gold

Avram D. Gold


Sesler

Avram D. Gold, sesler. Ejder Yürek (1996), Tanrılar Çıldırmış Olmalı (1980), Ödünç Sevgili (2011), Otostopçu (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Avram Dean Gold | Avram Gold | Ayram Gold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Sesler 5.9 36,795
2011 Aksiyon Sesler 5.2 3,202

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sesler 5.9 51,097
2011 Dram Sesler 5.6 68,390

Büyük Sır
2009 Dram Sesler 7.1 19,685

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Sesler 4.9 2,207
2009 Aksiyon Sesler 3.0 854

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sesler 6.5 176,344
2009 Kısa Metraj Sesler 7.6 44

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Sesler 6.6 132,790
2008 Dram Sesler 7.1 97

Tabu
2007 Dram Sesler 7.0 10,668

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 18,139

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 18,060

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 46,600

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Sesler 5.9 27,088

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 99,663
2006 Aksiyon Sesler    

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Sesler 5.1 13,602

Kartal Bir
2006 Aksiyon Sesler    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Sesler 6.6 71,446

Hayalperest
2005 Dram Sesler 6.9 10,181
2005 Dram Sesler 6.2 2,638

Komando Dadı
2005 Aksiyon Sesler 5.6 73,063

Paparazi
2004 Aksiyon Sesler 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 39,243

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Sesler 5.2 8,522

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sesler 6.1 40,430
2003 Komedi Sesler 2.8 4,549

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sesler 5.1 28,720

Aşk Kural Tanımaz
2002 Dram Sesler 6.9 3,099

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 108,150

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sesler 5.4 39,842

Sonsuz Aşk
2002 Dram Sesler 6.1 33,006

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.3 588,078

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Sesler 7.4 175,071

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 20,462

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Sesler 5.8 15,316

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sesler 5.7 190,277

Kalbim Seninle
2000 Dram Sesler 6.9 17,227
1999 Korku Sesler 6.2 57,225

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sesler 6.7 36,383

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Sesler 7.8 171,859

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Sesler 4.9 10,974

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Sesler 6.2 50,831
1998 Biyografi Sesler 6.7 86,972

Karınca Z
1998 Animasyon Sesler 6.6 131,586

Mafya
1998 Komedi Sesler 5.5 13,091

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sesler 6.6 135,228

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416
1997 Animasyon Sesler 7.1 94,691

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Sesler 5.4 60,356
1997 Macera Sesler 4.7 79,755

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 67,428
1997 Komedi Sesler 6.1 2,994

Vadide İki Gün
1996 Komedi Sesler 6.5 16,426

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.8 56,763

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Sesler 6.4 82,174

Şeytanca
1996 Dram Sesler 5.3 11,199
1996 Komedi Sesler 5.6 8,671

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Sesler 5.0 7,044
1996 Komedi Sesler 5.2 4,699
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 318,391

Şanslı
1995 Dram Sesler 6.7 5,285

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,460,948

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.1 40,367

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 279,918

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sesler    
1994 Komedi Sesler 5.3 5,608
1994 Komedi Sesler 5.1 6,951
1994 Suç Sesler 7.1 1,079
1994 Dram Sesler 6.3 4,196
1993 Aksiyon Sesler 7.8 104,130

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 42,755
1993 Macera Sesler 6.6 2,817

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Sesler 7.1 42,210
1993 Dram Sesler 5.6 1,962

Daima Genç
1992 Macera Sesler 6.3 38,796

Geçmişe Özlem
1992 Dram Sesler 6.9 3,055
1992 Komedi Sesler 6.0 4,351
1992 Komedi Sesler 6.0 1,157

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sesler 8.0 121,797
1991 Komedi Sesler 5.5 4,183

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.1 8,758

Bekarın Derdi
1991 Komedi Sesler 6.3 8,155

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 124,313
1991 Macera Sesler 4.9 18,730
1990 Aksiyon Sesler 5.7 22,599
1990 Aksiyon Sesler 5.8 68,945

Dikkat köpek var
1989 Komedi Sesler 6.1 52,762

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Sesler 6.3 117,147

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sesler 7.2 82,894

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 107,357
1989 Dram Sesler 6.7 3,408

Kötü Ruh 3
1988 Korku Sesler 4.5 13,710

Sirdas radyo
1988 Dram Sesler 7.3 10,190

Büyük
1988 Komedi Sesler 7.3 164,559

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1987 Aksiyon Sesler 7.5 196,815
1987 Komedi Sesler 6.8 40,537

Otostopçu
1986 Gerilim Sesler 7.3 36,314
1986 Macera Sesler 5.5 1,282

Kobra
1986 Aksiyon Sesler 5.7 54,994
1986 Dram Sesler 6.0 477
1986 Komedi Sesler 5.8 15,662
1986 Dram Sesler 7.1 11,403
1985 Aksiyon Sesler 6.8 15,870

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 194,464
1985 Aksiyon Sesler 6.9 10,241

Sahte Vücutlar
1984 Suç Sesler 6.8 22,525
1982 Dram Sesler 7.9 2,695

Tanrılar Çıldırmış Olmalı
1980 Komedi Sesler 7.3 46,081

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017