Giriş Kayıt
Avram D. Gold

Avram D. Gold


Sesler

Avram D. Gold, sesler. Ejder Yürek (1996), Tanrılar Çıldırmış Olmalı (1980), Ödünç Sevgili (2011), Otostopçu (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Avram Dean Gold | Avram Gold | Ayram Gold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Sesler 5.9 35,584
2011 Aksiyon Sesler 5.2 3,202

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sesler 5.9 49,292
2011 Dram Sesler 5.6 65,980

Büyük Sır
2009 Dram Sesler 7.1 19,450
2009 Macera Sesler    
2009 Aksiyon Sesler 3.0 854

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sesler 6.5 168,994
2009 Kısa Metraj Sesler 7.6 44

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Sesler 6.6 125,042
2008 Dram Sesler 7.1 97

Tabu
2007 Dram Sesler 7.0 10,402

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 17,561

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 17,785

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Sesler    

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 45,734

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Sesler 5.9 26,238

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 96,011
2006 Aksiyon Sesler    

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Sesler 5.1 13,602

Kartal Bir
2006 Aksiyon Sesler    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Sesler 6.6 70,200

Hayalperest
2005 Dram Sesler 6.9 10,181
2005 Dram Sesler 6.2 2,638

Komando Dadı
2005 Aksiyon Sesler 5.5 69,123

Paparazi
2004 Aksiyon Sesler 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 38,225

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Sesler 5.2 8,191

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sesler 6.1 39,175
2003 Komedi Sesler 2.8 4,549

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sesler 5.0 27,502

Aşk Kural Tanımaz
2002 Dram Sesler 6.9 3,099

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 105,520

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sesler 5.4 37,881

Sonsuz Aşk
2002 Dram Sesler 6.1 32,200

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.3 561,029

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Sesler 7.4 167,488

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 20,170

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Sesler 5.8 15,316

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sesler 5.7 181,172

Kalbim Seninle
2000 Dram Sesler 6.9 16,854
1999 Korku Sesler 6.2 55,627

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sesler 6.7 35,041

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Sesler 7.8 166,177

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Sesler 4.9 10,974

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Sesler 6.2 49,500
1998 Biyografi Sesler 6.7 83,108

Karınca Z
1998 Animasyon Sesler 6.6 127,309

Mafya
1998 Komedi Sesler 5.5 12,800

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sesler 6.6 130,652

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416
1997 Animasyon Sesler 7.1 89,417

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Sesler 5.4 57,704
1997 Macera Sesler 4.7 75,941

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.8 64,047
1997 Komedi Sesler 6.1 2,994

Vadide İki Gün
1996 Komedi Sesler 6.5 15,627

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.8 54,201

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Sesler 6.4 79,797

Şeytanca
1996 Dram Sesler 5.3 11,199
1996 Komedi Sesler 5.6 8,461

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Sesler 4.9 6,171
1996 Komedi Sesler 5.2 4,584
1995 Aksiyon Sesler 5.1 9,338

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 306,796

Şanslı
1995 Dram Sesler 6.7 5,285

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,377,878

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.0 38,677

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 267,852

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sesler    
1994 Komedi Sesler 5.3 5,608
1994 Komedi Sesler 5.1 6,951
1994 Suç Sesler 7.1 1,079
1994 Dram Sesler 6.3 4,196
1993 Aksiyon Sesler 7.8 98,375

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 41,654
1993 Macera Sesler 6.6 2,817

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Sesler 7.1 40,218
1993 Dram Sesler 5.6 1,962

Daima Genç
1992 Macera Sesler 6.2 37,122

Geçmişe Özlem
1992 Dram Sesler 6.9 2,909
1992 Komedi Sesler 6.0 4,065
1992 Komedi Sesler 6.0 1,157
1991 Dram Sesler 8.0 116,899
1991 Komedi Sesler 5.5 4,183

Erkek Oyunu
1991 Komedi Sesler 6.0 8,481

Bekarın Derdi
1991 Komedi Sesler 6.3 8,155

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 117,345
1991 Macera Sesler 4.9 17,926
1990 Aksiyon Sesler 5.7 22,076
1990 Aksiyon Sesler 5.7 65,226

Dikkat köpek var
1989 Komedi Sesler 6.0 50,048

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Sesler 6.3 111,228

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sesler 7.2 79,166

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 104,168
1989 Dram Sesler 6.7 3,408

Kötü Ruh 3
1988 Korku Sesler 4.5 13,445

Sirdas radyo
1988 Dram Sesler 7.3 10,190

Büyük
1988 Komedi Sesler 7.3 158,200

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1987 Aksiyon Sesler 7.5 186,794
1987 Komedi Sesler 6.8 38,087

Otostopçu
1986 Gerilim Sesler 7.3 34,831
1986 Macera Sesler 5.5 1,282

Kobra
1986 Aksiyon Sesler 5.7 51,852
1986 Dram Sesler 6.0 477
1986 Komedi Sesler 5.8 14,999
1986 Dram Sesler 7.1 10,841
1985 Aksiyon Sesler 6.8 15,331

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 185,025
1985 Aksiyon Sesler 6.9 9,711

Sahte Vücutlar
1984 Suç Sesler 6.8 21,169
1982 Dram Sesler 7.9 2,521

Tanrılar Çıldırmış Olmalı
1980 Aksiyon Sesler 7.3 44,351

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 8,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017