Giriş Kayıt
Naomi Golan

Naomi Golan


Kostümcü, Oyuncu, Sanat Bölümü

Naomi Golan, kostümcü, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Neomi Golan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 6.5 261
1985 Komedi Sanat Bölümü 4.4 563
1983 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 3,241
1981 Aksiyon Çeşitli 5.1 3,010

Greasy
1979 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 1,086
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017