Giriş Kayıt
Renee Godfrey

Renee Godfrey (44)


Oyuncu

Renee Vera Haal, 01 Eylül 1919 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Terror by Night (1946) yapımıyla biliniyor.24 Mayıs 1964 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Renee Vera Haal
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1919
Ölüm Tarihi: 24 Mayıs 1964
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Renee Haal Godfrey | Renee Haal | Vera Haal
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 43 Dram Oyuncu 6.1 472

Bar Yıldızı
1960 41 Komedi Oyuncu 6.4 1,613

Rüzgârın Mirası
1960 41 Dram Oyuncu 8.2 21,556
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,361
1957 Western Oyuncu 7.5 1,723
1955 Western Oyuncu 7.6 47

Harikalar Diyarı
1947 28 Oyuncu    
1946 27 Gizem Oyuncu 7.0 3,926

Yurttaş Kane
1941 22 Dram Oyuncu 8.4 310,882
1940 21 Dram Oyuncu 7.1 2,340
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017