Giriş Kayıt
Renee Godfrey

Renee Godfrey (44)


Oyuncu

Renee Vera Haal, 01 Eylül 1919 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Terror by Night (1946) yapımıyla biliniyor.24 Mayıs 1964 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Renee Vera Haal
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1919
Ölüm Tarihi: 24 Mayıs 1964
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Renee Haal Godfrey | Renee Haal | Vera Haal
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 43 Dram Oyuncu 6.1 472

Bar Yıldızı
1960 41 Komedi Oyuncu 6.4 1,613

Rüzgârın Mirası
1960 41 Dram Oyuncu 8.2 21,033
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,329
1957 Western Oyuncu 7.6 1,717
1955 Western Oyuncu 7.6 47

Harikalar Diyarı
1947 28 Oyuncu    
1946 27 Gizem Oyuncu 7.0 3,926

Yurttaş Kane
1941 22 Dram Oyuncu 8.4 308,894
1940 21 Dram Oyuncu 7.1 2,270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017