Giriş Kayıt
Dave Goard

Dave Goard


Editör, Editör

Dave Goard, editör, editör. Earth: Final Conflict (1997), Friday the 13th (1990), RoboCop (1994), Mutant X (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Goard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Editör    
2001 Aksiyon Editör 6.1 3,128
1998 Aksiyon Editör    
1997 Aksiyon Editör 6.3 3,135
1996 Suç Editör    
1994 Aksiyon Editör 5.8 1,156
1991 Macera Editör
Editorial Department
   
1990 Korku Editör 7.7 2,176
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017