Giriş Kayıt
Vadim Glowna

Vadim Glowna (70)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Vadim Glowna, 26 Eylül 1941 Eutin, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Çıkış Yok (II) (2000), Zafer Madalyası (1977), Polis Piton 357 (1976), Rok spokojnego slonca (1984) gibi yapımlarla biliniyor.24 Ocak 2012 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1941
Ölüm Tarihi: 24 Ocak 2012
Doğum Yeri: Eutin, Almanya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 5.6 31
2012 Suç Oyuncu    
2012 Suç Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.9 4,623
2011 70 Belgesel Oyuncu 7.5 41
2011 70 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2006 65 Dram Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.2 237
2006 65 Dram Yapımcı 6.8 2,064

4 Dakİka
2006 65 Dram Oyuncu 7.4 5,193
2004 63 Komedi Oyuncu 6.8 1,567
2003 62 Biyografi Oyuncu 5.8 247
2003 62 Dram Oyuncu    

Baader-Meinhof
2002 61 Komedi Oyuncu 5.5 660
2001 60 Komedi Oyuncu 6.0 673
2000 Dram Oyuncu    

Çıkış Yok (II)
2000 59 Dram Oyuncu 7.2 666
1997 56 Macera Oyuncu    
1990 49 Dram Oyuncu 4.9 437
1984 43 Dram Oyuncu 7.3 678
1983 42 Dram Oyuncu 6.9 47
1981 Suç Oyuncu 6.6 441

Ölümü Beklerken
1980 39 Dram Oyuncu 6.9 1,787

Dünyaya İhtar
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Mirasçılar
1979 38 Suç Oyuncu 4.8 1,044
1978 37 Belgesel Oyuncu 7.1 853

Zafer Madalyası
1977 36 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,668

Polis Piton 357
1976 35 Gerilim Oyuncu 7.0 1,134
1971 30 Gerilim Oyuncu    
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,809
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017