Giriş Kayıt
Margaret Glover

Margaret Glover


Yapımcı, Senarist, Editör

Margaret Glover, yapımcı, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Kısa Metraj Editör    
2010 Kısa Metraj Çeşitli 8.0 282
2009 Dram Senarist 6.3 387
2005 Dram Senarist 4.6 1,161
1996 Aile Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,819) The Expanse (3,068) The 100 (2,758) La casa de papel (2,013) Colony (1,813) The Crossing (1,585) Luke Cage (1,437) Genius (1,269) 12 Monkeys (1,137) Vikings (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018