Giriş Kayıt
Brian Glover

Brian Glover (63)


Oyuncu, Senarist

Brian Glover, 02 Nisan 1934 Sheffield, West Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. Kurtlar Sofrası (1984), Yaratık 3 (1992), Kurtadam Londra'da (1981), Kerkenez (1969) gibi yapımlarla biliniyor.24 Temmuz 1997 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1934
Ölüm Tarihi: 24 Temmuz 1997
Doğum Yeri: Sheffield, West Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Oyuncu 6.4 873

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 63 Fantastik Oyuncu 6.3 8,196
1994 60 Romantik Oyuncu 7.3 2,655

Jutland Prensi
1994 60 Macera Oyuncu 5.8 1,697
1992 58 Komedi Oyuncu 5.7 411

Yaratık 3
1992 58 Korku Oyuncu 6.4 226,855
1991 57 Komedi Oyuncu 7.0 7,947

Rahibi Öldürmek
1988 54 Dram Oyuncu 6.2 1,075

Kurtlar Sofrası
1984 50 Korku Oyuncu 6.8 12,173
1982 48 Dram Oyuncu 6.3 1,790

Kurtadam Londra'da
1981 47 Korku Oyuncu 7.6 70,514
1979 45 Macera Çeşitli 6.5 264

Büyük Tren Soygunu
1979 45 Macera Oyuncu 7.0 12,320
1977 43 Macera Oyuncu 6.2 10,191
1977 43 Macera Oyuncu 5.8 405
1976 Dram Senarist 6.2 6
1975 41 Müzikal Oyuncu 6.6 47
1975 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,838

Talihli Adam
1973 39 Komedi Oyuncu 7.8 6,194
1970 Dram Oyuncu
Senarist
7.7 150

Kerkenez
1969 35 Dram Oyuncu 7.8 13,268
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,606
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017