Giriş Kayıt
Michael Glouberman

Michael Glouberman


Yapımcı, Senarist

Michael Glouberman, yapımcı, senarist. (2000) Malcolm in The Middle 1 (2000), (2009) Better Off Ted (2009), (2013) The Michael J. Fox Show (2013), (2007) Aliens in America (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 5.9 701
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı 5.7 1,875

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,339
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 1,681
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 18,460
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,238
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 3,207

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 99,808
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.8 39,488
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017