Giriş Kayıt
Michael Glouberman

Michael Glouberman


Yapımcı, Senarist

Michael Glouberman, yapımcı, senarist. (2000) Malcolm in The Middle 1 (2000), (2009) Better Off Ted (2009), (2013) The Michael J. Fox Show (2013), (2007) Aliens in America (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 5.9 701
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı 5.7 1,875

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 75,734
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 1,681
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 18,562
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,327
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 3,207

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 100,321
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.8 39,646
Dizi Altyazıları
The Flash (4,960) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,951) Iron Fist (2,742) Vikings (1,837) Legion (1,556) Game of Thrones (1,356) Billions (1,342) Arrow (1,302) The 100 (1,240)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017