Giriş Kayıt
Michael Glouberman

Michael Glouberman


Yapımcı, Senarist

Michael Glouberman, yapımcı, senarist. (2000) Malcolm in The Middle 1 (2000), (2009) Better Off Ted (2009), (2013) The Michael J. Fox Show (2013), (2007) Aliens in America (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 5.9 701
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı 5.7 1,875

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 76,287
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 1,681
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 18,661
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,403
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 3,207

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 100,848
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.8 39,769
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017