Giriş Kayıt
Michael Glouberman

Michael Glouberman


Yapımcı, Senarist

Michael Glouberman, yapımcı, senarist. (2000) Malcolm in The Middle 1 (2000), (2009) Better Off Ted (2009), (2013) The Michael J. Fox Show (2013), (2007) Aliens in America (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 5.9 701
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2013 Komedi Yapımcı 6.7 4,558
2012 Komedi Yapımcı 5.7 1,875

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,329
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 1,681
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 18,333
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,159
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 3,207

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 99,272
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.8 39,319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017