Giriş Kayıt
Jordana Glick-Franzheim

Jordana Glick-Franzheim


Yapımcı

Jordana Glick-Franzheim, yapımcı. Özgürlük Yazarları (2007), Senden Önce (2011), Sınırda Yaşayanlar (2010), Aşk Yönetimi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Zox Friedman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.0 8

Senden Önce
2011 Komedi Yapımcı 6.1 64,926
2010 Belgesel Yapımcı 6.5 176

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Yapımcı 6.5 15,188

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yapımcı 6.5 68,678

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Yapımcı 4.1 1,842

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Yapımcı 5.9 15,086

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Yapımcı 7.5 58,752
1991 Dram Çeşitli 6.4 5,185

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Çeşitli 6.4 5,234
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018