Giriş Kayıt
Julie Glenn

Julie Glenn


Oyuncu

Julie Glenn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Annem Hayatta Olduğu İçin Mutluyum
2009 Dram Çeşitli 6.7 432

Büyük Sır
2007 Dram Çeşitli 6.9 2,575
2003 Dram Oyuncu 6.3 1,463
2001 Komedi Oyuncu 6.9 1,447

Arsız Kız
1985 Komedi Oyuncu 7.0 1,381
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018