Giriş Kayıt
Julie Glenn

Julie Glenn


Oyuncu

Julie Glenn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Annem Hayatta Olduğu İçin Mutluyum
2009 Dram Çeşitli 6.7 432

Büyük Sır
2007 Dram Çeşitli 6.9 2,575
2003 Dram Oyuncu 6.3 1,463
2001 Komedi Oyuncu 6.9 1,447

Arsız Kız
1985 Komedi Oyuncu 7.0 1,381
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,763) Den of Thieves (3,005) Maze Runner: The Death Cure (2,718) Hostiles (2,500) Winchester (2,476) 12 Strong (2,213) Submergence (1,775) Peter Rabbit (1,312) The Commuter (1,290) A martfüi rém (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,952) Supernatural (4,347) The Flash (3,525) The Terror (3,055) The Big Bang Theory (2,968) Legion (2,628) Gotham (2,448) The Expanse (2,130) Arrow (2,117) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,979)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018