Giriş Kayıt
Mitch Glazer

Mitch Glazer (64)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Mitchell Aram Glazer, 01 Ocak 1953 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Çaylak (2003), Scrooged (1988), Büyük Umutlar (1998), Magic City (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mitchell Aram Glazer
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1953
Diğer Bir İsmi: Mitchell Glazer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 62 Komedi Yapımcı
Senarist
5.5 7,576
2015 62 Komedi Senarist
Yapımcı
5.5 10,677
2012 Suç Yapımcı
Senarist
7.6 10,585
2010 57 Dram Yönetmen
Senarist
5.0 7,415
2008 55 Belgesel 7.2 9,715

Suda Yaşam
2004 51 Macera 7.3 148,022

Bir Konuşabilse
2003 50 Dram Yapımcı 7.8 338,111

Çaylak
2003 50 Aksiyon Senarist 6.6 117,291

Büyük Umutlar
1998 45 Dram Senarist 6.8 44,536
1988 35 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 67,077
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017