Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mitch Glazer

Mitch Glazer (64)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Mitchell Aram Glazer, 01 Ocak 1953 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Çaylak (2003), Scrooged (1988), Büyük Umutlar (1998), Magic City (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mitchell Aram Glazer
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1953
Diğer Bir İsmi: Mitchell Glazer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 62 Komedi Yapımcı
Senarist
5.5 6,882
2015 62 Komedi Senarist
Yapımcı
5.5 10,545
2012 Suç Yapımcı
Senarist
7.6 10,417
2010 57 Dram Yönetmen
Senarist
5.0 7,292
2008 55 Belgesel 7.2 9,715

Suda Yaşam
2004 51 Macera 7.3 144,078

Bir Konuşabilse
2003 50 Dram Yapımcı 7.8 330,614

Çaylak
2003 50 Aksiyon Senarist 6.6 115,544

Büyük Umutlar
1998 45 Dram Senarist 6.8 43,916
1988 35 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 66,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017