Giriş Kayıt
Eugene Robert Glazer

Eugene Robert Glazer (74)


Oyuncu

Eugene Robert Glazer, 16 Aralık 1942 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. La Femme Nikita (1997), Intruder (1989), (1987) Hollywood Shuffle (1987), (1984) Joy of Sex (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1942
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Eugene R. Glazer | Eugene Glazer | Gene Glazer | E
Burcu: Yay
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,980
2001 59 Dram Oyuncu 5.6 194
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 7,560

Gökdelende Panik
1996 54 Aksiyon Oyuncu    

Son Parti
1996 54 Dram Oyuncu 7.1 2,368
1993 51 Aksiyon Oyuncu    
1991 49 Dram Oyuncu 7.5 2,775
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Harlem Geceleri
1989 47 Komedi Oyuncu 5.9 15,023
1989 47 Korku Oyuncu 6.4 4,828

Sana Gününü Göstereceğim
1988 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,985

Kalk ve Diren
1988 46 Dram Oyuncu 7.3 12,780

Çıkış Yok
1987 45 Aksiyon Oyuncu 7.1 27,518
1987 45 Komedi Oyuncu 7.0 2,799
1984 42 Komedi Oyuncu 3.5 511
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,458
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017