Giriş Kayıt
Eugene Robert Glazer

Eugene Robert Glazer (74)


Oyuncu

Eugene Robert Glazer, 16 Aralık 1942 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. La Femme Nikita (1997), Intruder (1989), (1987) Hollywood Shuffle (1987), (1984) Joy of Sex (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1942
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Eugene R. Glazer | Eugene Glazer | Gene Glazer | E
Burcu: Yay
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,881
2001 59 Dram Oyuncu 5.6 194
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,604

Gökdelende Panik
1996 54 Aksiyon Oyuncu    

Son Parti
1996 54 Dram Oyuncu 7.1 2,368
1993 51 Aksiyon Oyuncu    
1991 49 Dram Oyuncu 7.5 2,775
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Harlem Geceleri
1989 47 Komedi Oyuncu 5.9 15,189
1989 47 Korku Oyuncu 6.4 4,828

Sana Gününü Göstereceğim
1988 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,193

Kalk ve Diren
1988 46 Dram Oyuncu 7.3 12,880

Çıkış Yok
1987 45 Aksiyon Oyuncu 7.1 27,697
1987 45 Komedi Oyuncu 7.0 2,799
1984 42 Komedi Oyuncu 3.5 511
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,480
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,352) Silence (2,019) Gold (1,902) Fifty Shades Darker (1,151) The Fate of the Furious (1,101) Get Out (994) Split (929) La La Land (902) The Age of Shadows (818) Rings (705)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,021) The Flash (6,515) Gotham (2,953) Into the Badlands (2,676) Arrow (1,741) Fargo (1,603) Game of Thrones (1,455) Bates Motel (1,448) Supernatural (1,393) Vikings (1,384)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017