Giriş Kayıt
Eugene Robert Glazer

Eugene Robert Glazer (74)


Oyuncu

Eugene Robert Glazer, 16 Aralık 1942 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. La Femme Nikita (1997), Intruder (1989), (1987) Hollywood Shuffle (1987), (1984) Joy of Sex (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1942
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Eugene R. Glazer | Eugene Glazer | Gene Glazer | E
Burcu: Yay
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,161
2001 59 Dram Oyuncu 5.6 194
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,516

Gökdelende Panik
1996 54 Aksiyon Oyuncu    

Son Parti
1996 54 Dram Oyuncu 7.1 2,368
1993 51 Aksiyon Oyuncu    
1991 49 Dram Oyuncu 7.5 2,762
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Harlem Geceleri
1989 47 Komedi Oyuncu 5.9 14,993
1989 47 Korku Oyuncu 6.4 4,828

Sana Gününü Göstereceğim
1988 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,985

Kalk ve Diren
1988 46 Dram Oyuncu 7.3 12,703

Çıkış Yok
1987 45 Aksiyon Oyuncu 7.1 27,376
1987 45 Komedi Oyuncu 7.0 2,799
1984 42 Komedi Oyuncu 3.5 511
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,443
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017