Giriş Kayıt
Eugene Robert Glazer

Eugene Robert Glazer (75)


Oyuncu

Eugene Robert Glazer, 16 Aralık 1942 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. La Femme Nikita (1997), Intruder (1989), (1987) Hollywood Shuffle (1987), (1986) Hunter's Blood (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1942
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Eugene R. Glazer | Eugene Glazer | Gene Glazer | E
Burcu: Yay
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,399
2001 59 Dram Oyuncu 5.6 194
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,853

Gökdelende Panik
1996 54 Aksiyon Oyuncu    

Son Parti
1996 54 Dram Oyuncu 7.1 2,368
1993 51 Aksiyon Oyuncu    
1991 49 Dram Oyuncu 7.5 2,775
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Harlem Geceleri
1989 47 Komedi Oyuncu 5.9 15,757
1989 47 Korku Oyuncu 6.4 4,828

Sana Gününü Göstereceğim
1988 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 10,453

Kalk ve Diren
1988 46 Dram Oyuncu 7.3 13,363

Çıkış Yok
1987 45 Aksiyon Oyuncu 7.1 28,989
1987 45 Komedi Oyuncu 7.0 2,799
1986 44 Macera Oyuncu 6.0 503
1984 42 Komedi Oyuncu 3.5 511
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,621
Dizi Altyazıları
Vikings (6,427) Shameless (3,997) Game of Thrones (3,142) Mr. Robot (2,984) Supernatural (2,756) The Big Bang Theory (2,227) Arrow (2,206) Outlander (1,967) Gotham (1,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017