Giriş Kayıt
Robert W. Glass Jr.

Robert W. Glass Jr.


Sesler, Müzisyen

Robert W. Glass Jr., sesler, müzisyen. Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken (1984), Cumartesi Gecesi Ateşi (1977), Dehşet Sokağı (1979), Mahluklar (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Glass Jr. | Rob Glass Jr. | Robert W. Glass
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Sesler 6.0 1,638
1997 Aksiyon Sesler 6.6 425

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Sesler 7.4 43,869

Tutku Gülleri
1996 Romantik Sesler 6.0 6,881
1996 Biyografi Sesler 7.3 4,723

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Sesler 6.1 2,204

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Sesler 7.7 7,610

Robot
1995 Aksiyon Sesler 5.5 859

İlk Canilik
1995 Dram Sesler 7.3 22,978
1994 Aksiyon Sesler 6.1 3,331
1993 Dram Sesler 7.6 426
1993 Aksiyon Sesler 4.5 1,428
1993 Dram Sesler    
1993 Korku Sesler 5.9 10,832
1993 Aksiyon Sesler 5.4 4,133

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Sesler 5.6 3,733
1992 Biyografi Sesler    

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 10,874
1991 Western Sesler 7.5 888
1991 Dram Sesler    
1991 Macera Sesler 5.6 108

Değişim
1991 Suç Sesler 5.7 7,189
1991 Komedi Sesler 5.8 23,283
1991 Dram Sesler    

Cadılar Bayramı 5: Michael Myers'ın İntikamı
1989 Korku Sesler 5.2 25,876
1989 Komedi Sesler 6.2 588
1989 Komedi Sesler 5.9 5,305

Boğa Durham
1988 Komedi Sesler 7.1 39,594
1988 Komedi Sesler 5.3 2,424
1988 Komedi Sesler 4.9 3,250
1988 Komedi Sesler 5.9 2,679

Polis
1988 Suç Sesler 6.4 3,442

Braddock: Missing in Action 3
1988 Aksiyon Sesler 4.6 4,360

Ölüler
1987 Dram Sesler 7.4 5,572

Hüküm
1987 Aksiyon Sesler 6.6 4,786
1987 Macera Sesler 5.0 1,109
1987 Komedi Sesler 5.9 4,421

Yaz Okulu
1987 Komedi Sesler 6.5 14,141

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Sesler 6.9 53,832
1986 Aksiyon Sesler 5.9 11,778

Mahluklar
1986 Aksiyon Sesler 6.0 25,801

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Sesler 5.9 5,505
1986 Dram Sesler 4.7 105
1985 Macera Sesler 7.2 176
1985 Komedi Sesler 6.1 2,534

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Sesler 6.7 63,623
1984 Komedi Sesler    

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Sesler    
1982 Biyografi Sesler 7.3 1,098
1982 Aksiyon Sesler 5.5 494
1982 Komedi Sesler 6.9 1,812
1981 Korku Sesler 5.6 2,067
1981 Dram Sesler 6.7 3,110
1981 Aksiyon Müzik 6.6 23,026
1980 Aksiyon Sesler 4.7 2,972

Dehşet Sokağı
1979 Dram Sesler 6.2 29,973

O Güzel Günler
1978 Dram Müzik 8.0 41,892

Cumartesi Gecesi Ateşi
1977 Dram Sesler 6.8 58,717
1977 Dram Sesler 6.7 14,095
1977 Dram Sesler 6.7 5,361
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017