Giriş Kayıt
Artie Glackin

Artie Glackin (53)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Artie Glackin, 04 Aralık 1963 Winter Park, Florida, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu. True Blood (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1963
Doğum Yeri: Winter Park, Florida, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2016 53 Aile Yönetmen Asistanı 5.9 118
2014 51 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 573
2013 50 Korku Yapımcı 3.5 353

Ölüme Çeyrek Kala
2012 49 Suç 6.1 10,001

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 46 Macera Makyaj 4.6 227,617
2009 46 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 822
2009 46 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 95
2009 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 4.5 117
2008 Dram Makyaj 7.9 207,552
2007 44 Komedi Oyuncu 5.7 317
2007 44 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.5 420

Cehennemde Doğanlar
2003 40 Fantastik Yönetmen Asistanı 3.5 529
2003 40 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
8.1 93
2001 38 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 3,286
2000 37 Aksiyon Kameraman    
1996 33 Aksiyon Editorial Department 4.8 2,380
1988 25 Biyografi Çeşitli 6.2 1,004
1987 Suç Yapımcı 8.3 3,131
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017