Giriş Kayıt
Don Givens

Don Givens


Sesler

Don Givens, sesler. Aşağıdakiler (2007), İşte Spartalılar (2008), Corrina, Corrina (1994), Gerçek Efsaneler 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Don Given | Donald Jay Givens | Donald Givens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler 6.7 16,274

Gizli Gerçekler
2008 Suç Sesler 7.2 31,859
2008 Dram Sesler 7.9 209,925
2008 Dram Sesler 6.5 724

İşte Spartalılar
2008 Komedi Sesler 2.7 92,452
2007 Komedi Sesler 5.2 428

Mutluluk Peşinde
2007 Komedi Sesler 6.0 8,543

Aşağıdakiler
2007 Korku Sesler 5.4 3,418

Destansı Bir Film
2007 Macera Sesler 2.3 93,131

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Sesler 4.5 10,202

Karmaşa
2005 Komedi Sesler 2.6 7,570

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Sesler 7.0 23,446

Aşkın Şekli
2003 Komedi Sesler 6.8 9,729

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Sesler 5.8 15,316

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Sesler 6.1 35,971

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Sesler 6.5 139,716

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Sesler 4.1 13,186
2000 Komedi Sesler 4.5 178

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 213,288
1999 Dram Sesler 6.5 2,911

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Sesler 6.3 40,888

Joe Black
1998 Dram Sesler 7.1 179,573

Annem Uğruna
1998 Dram Sesler 7.0 9,662
1998 Biyografi Sesler 6.5 1,650

Kirli İş
1998 Komedi Sesler 6.4 20,675

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Sesler 5.6 112,183

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sesler 7.7 368,901

Gemide Dans
1997 Komedi Sesler 6.1 6,562
1997 Komedi Sesler 5.0 6,804

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Sesler 5.1 2,491

Zeus ve Roxanne
1997 Macera Sesler 5.2 2,371

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Sesler 5.5 5,416

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sesler 6.6 42,823

Albino Timsah
1996 Suç Sesler 6.1 6,664

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Sesler 5.4 7,542

Harika Çocuk
1995 Dram Sesler 6.6 25,437

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Sesler 6.3 10,744
1995 Dram Sesler 4.6 53,041

Olağan Şüpheliler
1995 Suç Sesler 8.6 807,856

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 316,145
1995 Macera Sesler 7.6 223,281
1995 Aksiyon Sesler 5.3 26,190
1995 Macera Sesler 5.5 4,738
1994 Komedi Sesler 6.5 10,575

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Sesler 5.4 15,782

Kayboluş
1993 Dram Sesler 6.3 19,680
1992 Aksiyon Sesler 6.2 8,250
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017