Giriş Kayıt
Carlo Giustini

Carlo Giustini (94)


Oyuncu

Carlo Giustini, 04 Mayıs 1923 Viterbo, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. Vahşi Masumlar (1960), I criminali della galassia (1965), (1961) El Cid (1961), (1961) Barabas (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1923
Doğum Yeri: Viterbo, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Carlo Giutini | Carlo Justin | Charles Justin | Ca
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 571

Barabas
1961 38 Macera Oyuncu 7.0 4,221
1961 38 Macera Oyuncu 7.3 9,895
1961 38 Macera Oyuncu 5.3 87

Vahşi Masumlar
1960 37 Macera Oyuncu 7.2 1,154
1958 35 Suç Oyuncu 6.2 204
1958 35 Macera Oyuncu 5.5 290
1958 35 Gerilim Oyuncu 7.0 133

Safiye Sultan
1955 32 Dram Oyuncu    
1949 26 Dram Oyuncu 7.1 34
1944 21 Komedi Oyuncu 6.7 31
1944 21 Oyuncu 6.1 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017