Giriş Kayıt
Carlo Giustini

Carlo Giustini (93)


Oyuncu

Carlo Giustini, 04 Mayıs 1923 Viterbo, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. Vahşi Masumlar (1960), I criminali della galassia (1965), (1961) El Cid (1961), (1961) Barabas (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1923
Doğum Yeri: Viterbo, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Carlo Giutini | Carlo Justin | Charles Justin | Ca
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 571

Barabas
1961 38 Macera Oyuncu 7.0 3,993
1961 38 Macera Oyuncu 7.3 9,895
1961 38 Macera Oyuncu 5.3 87

Vahşi Masumlar
1960 37 Macera Oyuncu 7.2 1,154
1958 35 Macera Oyuncu 5.5 290
1958 35 Gerilim Oyuncu 7.0 133
1944 21 Komedi Oyuncu 6.7 31
1944 21 Oyuncu 6.1 16
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017