Giriş Kayıt
Robert Gist

Robert Gist (80)


Oyuncu, Yönetmen

Robert Marion Gist, 01 Ekim 1917 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. (1951) Trendeki Yabancı (1951), (1959) Donanmanın Melekleri (1959), (1953) Asrî Âşıklar (1953), (1952) Muhteris Ruhlar (1952) gibi yapımlarla biliniyor.21 Mayıs 1998 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert Marion Gist
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1917
Ölüm Tarihi: 21 Mayıs 1998
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Gist
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Western Oyuncu 8.2 126
1966 Dram Yönetmen    
1964 Macera Yönetmen    
1963 Aksiyon Yönetmen    
1962 45 Fantastik Oyuncu 6.5 1,548
1961 44 Suç Oyuncu 6.5 31

F.B.I. Ajanı
1959 42 Suç Oyuncu 6.5 2,174

Donanmanın Melekleri
1959 42 Komedi Oyuncu 7.3 9,463
1959 42 Biyografi Oyuncu 6.8 1,104
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,264
1958 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
8.1 630
1958 41 Dram Oyuncu 6.5 814
1957 Western Oyuncu 8.5 1,623
1956 39 Dram Oyuncu 6.1 968
1955 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,504

Asrî Âşıklar
1953 36 Komedi Oyuncu 7.6 7,680

Muhteris Ruhlar
1952 35 Dram Oyuncu 7.3 4,852

Trendeki Yabancı
1951 34 Suç Oyuncu 8.1 101,543
1950 33 Komedi Oyuncu 6.7 603
1949 32 Dram Oyuncu 6.1 335
1949 32 Suç Oyuncu 6.6 641
1949 32 Biyografi Oyuncu 7.1 1,945
1949 32 Suç Oyuncu 5.9 540

34. Caddedeki Mucize
1947 30 Komedi Oyuncu 7.9 32,045
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017