Giriş Kayıt
Ross Girven

Ross Girven


Oyuncu

Ross Girven, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 722
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 344
2011 Animasyon Oyuncu 4.9 1,311
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
1985 Aksiyon Oyuncu 4.5 42
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018