Giriş Kayıt
Michelle Gilstead

Michelle Gilstead


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Michelle Gilstead, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Sweet Land (2005), Sugar & Spice (2001), (1996) Yasak Aşk (1996), (2001) Joe Somebody (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumiko, Hazine Avcısı
2014 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 8,763
2012 Belgesel Sanat Bölümü 6.5 164
2005 Dram Sanat Bölümü 7.3 3,124
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.6 11,781
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,673

Yasak Aşk
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.4 9,265

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 72,426
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,261) Doctor Strange (6,778) Allied (6,421) Moana (4,850) John Wick: Chapter 2 (4,039) Lion (3,530) Arrival (3,189) Forushande (2,915) Split (2,269) Hacksaw Ridge (2,253)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,387) Supernatural (4,702) The Expanse (4,333) Vikings (4,073) Suits (3,667) The Big Bang Theory (2,499) Sherlock (2,483) Arrow (2,037) Legion (1,992) Blindspot (1,835)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017