Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michelle Gilstead

Michelle Gilstead


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Michelle Gilstead, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Sweet Land (2005), Sugar & Spice (2001), (1996) Yasak Aşk (1996), (2001) Joe Somebody (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumiko, Hazine Avcısı
2014 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 8,763
2012 Belgesel Sanat Bölümü 6.5 164
2005 Dram Sanat Bölümü 7.3 3,124
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.6 11,727
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,628

Yasak Aşk
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.4 9,133

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 72,053
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017