Giriş Kayıt
Peter Gilmore

Peter Gilmore (81)


Oyuncu

Peter Gilmore, 25 Ağustos 1931 Leipzig, Almanya doğumlu oyuncu. Warlords of Atlantis (1978), Kaptan Onedin (1971), (1971) İgrenç Doktor Phibes (1971), (1968) Carry On... Up the Khyber (1968) gibi yapımlarla biliniyor.03 Şubat 2013 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1931
Ölüm Tarihi: 03 Şubat 2013
Doğum Yeri: Leipzig, Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 61 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,760
1987 56 Dram Oyuncu 7.2 662
1981 50 Dram Oyuncu    
1978 47 Fantastik Oyuncu 5.7 1,402

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 524

İgrenç Doktor Phibes
1971 40 Fantastik Oyuncu 7.2 10,415
1971 40 Komedi Oyuncu 6.2 1,781
1969 38 Komedi Oyuncu 6.2 1,794
1969 38 Müzikal Oyuncu 7.2 2,200
1968 37 Macera Oyuncu 6.9 3,573

Çılgınlar Doktor
1967 36 Komedi Oyuncu 6.5 2,620
1967 36 Macera Oyuncu 6.2 1,549
1966 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,811
1966 35 Komedi Oyuncu 5.9 720
1966 35 Komedi Oyuncu 5.7 298
1965 34 Komedi Oyuncu 6.2 2,079
1965 34 Komedi Oyuncu 5.5 61
1964 33 Komedi Oyuncu 6.8 3,211
1963 32 Macera Oyuncu 5.9 1,525
1963 32 Macera Oyuncu 6.4 1,799
1963 Macera Oyuncu 8.5 29,547
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017