Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 290,949

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 449,615
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 173,254

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2007 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Animasyon    

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 76,761
2002 Animasyon Animasyon 6.2 3,269

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 77,857

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 137,079

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 40,767
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 154,893

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 221,463
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.5 185,706

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 153,767

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 110,371

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 670,055
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 129,065

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 695,812

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 277,990

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 330,091
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017