Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 251,298

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 438,144
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 170,010

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2007 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Animasyon    

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 74,605

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 75,564

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 133,494

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 39,771
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 150,404

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 217,365
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.5 179,622

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 149,140

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 107,300

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 651,588
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 124,740

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 675,563

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 270,636

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 318,995
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017