Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 268,181

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 442,657
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 171,273

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2007 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Animasyon    

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 75,391

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 76,417

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 134,922

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 40,130
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 152,101

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 218,994
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.5 181,856

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 150,904

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 108,462

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 659,024
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 126,255

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 683,670

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 273,278

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 321,202
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,031) Assassin's Creed (8,673) Doctor Strange (4,929) Allied (4,184) Moana (2,891) Forushande (2,606) Arrival (2,588) Split (2,424) Lion (2,099) Passengers (2,060)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,588) The Flash (5,814) Vikings (4,136) Supernatural (3,193) Blindspot (2,825) Suits (2,481) Sherlock (2,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,096) Black Sails (1,980) The Big Bang Theory (1,889)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017