Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 335,015

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 477,286
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 180,345

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579

Barbie Adalar Prensesi
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 1,774

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 Animasyon Animasyon 6.7 3,265

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 82,472

Barbie Rapunzel Masalında
2002 Animasyon Animasyon 6.3 3,565

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 83,901

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 145,976

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 43,419
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 165,273

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 231,733
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 199,953

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.3 164,857

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 116,812

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 716,217
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 138,030

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 747,975

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 294,675

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 356,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018