Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 296,371

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 451,687
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 173,850

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2007 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Animasyon    

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 77,235
2002 Animasyon Animasyon 6.2 3,269

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 78,394

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 137,811

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 40,997
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 155,766

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 222,193
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.5 186,854

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 154,702

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 110,879

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 673,697
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 129,820

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 700,005

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 279,420

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 332,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017