Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 341,943

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 481,874
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 181,571

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579

Barbie Adalar Prensesi
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 1,774

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 Animasyon Animasyon 6.7 3,265

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 83,514

Barbie Rapunzel Masalında
2002 Animasyon Animasyon 6.3 3,565

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 85,014

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 147,669

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 43,917
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 167,310

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 233,762
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 202,766

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.3 167,008

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 118,109

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 728,673
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 139,645

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 761,264

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 297,694

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 364,651
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018