Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 323,752

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 468,915
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 178,423

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579

Barbie Adalar Prensesi
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 1,774

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 Animasyon Animasyon 6.7 3,265

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 80,868

Barbie Rapunzel Masalında
2002 Animasyon Animasyon 6.3 3,565

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 81,975

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 143,478

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 42,650
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 162,461

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 228,839
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 195,861

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 161,653

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 115,032

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 702,009
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 135,535

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 732,357

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 290,104

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 349,278
Dizi Altyazıları
Vikings (6,355) Shameless (3,796) Game of Thrones (3,066) Mr. Robot (2,965) Supernatural (2,740) The Big Bang Theory (2,207) Arrow (2,197) Outlander (1,924) Gotham (1,791) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,766)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017