Giriş Kayıt
Jean Gillmore

Jean Gillmore


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Jean Gillmore, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jean M. Gillmore | Jean Gilmore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 282,221

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 446,594
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 172,369

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2007 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Animasyon    

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 76,118
2002 Animasyon Animasyon 6.2 3,269

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 77,183

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 136,074

Dinozor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 40,463
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 153,545

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 220,340
1998 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.5 183,805

Herkül
1997 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 152,323

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 109,433

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Animasyon 8.3 665,051
1995 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.7 127,617

Aslan Kral
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.5 690,154

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 275,648

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 325,156
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017