Giriş Kayıt
Eric Gilliland

Eric Gilliland


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Eric Gilliland, oyuncu, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Eric Gilliand
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 5,881
2009 Komedi Oyuncu 6.6 16,811
2007 Komedi Oyuncu 7.6 64
2006 Komedi Oyuncu 6.5 29,512

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 15,713
2006 Belgesel Yapımcı 8.0 2,452
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 4,354
2005 Animasyon Senarist 7.9 46

Saçlar Yukarı
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 701
2001 Komedi 7.8 28,280
1998 Komedi Yapımcı 8.1 132,275
1994 Komedi Oyuncu 4.8 313
1993 Animasyon Senarist 7.1 2,865
1992 Komedi Oyuncu 6.4 317
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 35,273
1988 Komedi Senarist
Çeşitli
8.3 30,625
1984 Komedi Senarist
Çeşitli
6.5 8,688
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018