Giriş Kayıt
Eric Gilliland

Eric Gilliland


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Eric Gilliland, oyuncu, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Eric Gilliand
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 5,881
2009 Komedi Oyuncu 6.7 16,269
2007 Komedi Oyuncu 7.6 64
2006 Komedi Oyuncu 6.5 28,650

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 14,979
2006 Belgesel Yapımcı 8.0 2,452
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 4,353
2005 Animasyon Senarist 7.9 46

Saçlar Yukarı
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 701
2001 Komedi 7.8 27,515
1998 Komedi Yapımcı 8.1 124,931
1994 Komedi Oyuncu 4.8 313
1992 Komedi Oyuncu 6.4 317
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 29,700
1988 Komedi Senarist
Çeşitli
8.3 29,764
1984 Komedi Senarist
Çeşitli
6.5 8,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017