Giriş Kayıt
Eric Gilliland

Eric Gilliland


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Eric Gilliland, oyuncu, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Eric Gilliand
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 5,881
2009 Komedi Oyuncu 6.6 16,492
2007 Komedi Oyuncu 7.6 64
2006 Komedi Oyuncu 6.5 28,979

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 14,979
2006 Belgesel Yapımcı 8.0 2,452
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 4,354
2005 Animasyon Senarist 7.9 46

Saçlar Yukarı
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 701
2001 Komedi 7.8 27,515
1998 Komedi Yapımcı 8.1 128,114
1994 Komedi Oyuncu 4.8 313
1992 Komedi Oyuncu 6.4 317
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 30,207
1988 Komedi Senarist
Çeşitli
8.3 30,110
1984 Komedi Senarist
Çeşitli
6.5 8,327
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017