Giriş Kayıt
Eric Gilliland

Eric Gilliland


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Eric Gilliland, oyuncu, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Eric Gilliand
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 5,881
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2009 Komedi Oyuncu 6.7 15,852
2007 Komedi Oyuncu 7.6 64
2006 Komedi Oyuncu 6.5 28,174

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 14,689
2006 Belgesel Yapımcı 8.0 2,452
2005 Animasyon Senarist 7.9 46

Saçlar Yukarı
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 701
2001 Komedi 7.8 27,132
1998 Komedi Yapımcı 8.1 121,100
1994 Komedi Oyuncu 4.8 313
1992 Komedi Oyuncu 6.4 317
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 28,828
1988 Komedi Senarist
Çeşitli
8.3 29,246
1984 Komedi Senarist
Çeşitli
6.5 7,704
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017