Giriş Kayıt
Eric Gilliland

Eric Gilliland


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Eric Gilliland, oyuncu, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Eric Gilliand
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 6,330
2009 Komedi Oyuncu 6.6 16,844
2007 Komedi Oyuncu 7.6 64
2006 Komedi Oyuncu 6.5 29,669

Son Armağan
2006 Dram Oyuncu 7.4 15,834
2006 Belgesel Yapımcı 8.0 2,452
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 4,354
2005 Animasyon Senarist 7.9 46

Saçlar Yukarı
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 701
2001 Komedi 7.8 28,499
1998 Komedi Yapımcı 8.1 133,406
1994 Komedi Oyuncu 4.8 313
1993 Animasyon Senarist 7.1 2,865
1992 Komedi Oyuncu 6.4 317
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 36,156
1988 Komedi Senarist
Çeşitli
8.3 30,780

Patron Kim?
1984 Komedi Senarist
Çeşitli
6.5 8,813
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018