Giriş Kayıt
Robert Gillespie

Robert Gillespie (83)


Oyuncu

Robert James Gillespie, 09 Kasım 1933 Lille, Fransa doğumlu oyuncu. "Keep It in the Family" (1980) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert James Gillespie
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1933
Doğum Yeri: Lille, Fransa
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 61 Biyografi Oyuncu 5.5 189
1983 Dram Oyuncu    
1978 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 13,869

39. Basamak
1978 45 Suç Oyuncu    
1977 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Profesyoneller
1977 44 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,782
1976 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 2,847
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1969 36 Korku Oyuncu 6.9 3,033

Müfettiş Clouseau
1968 35 Komedi Oyuncu 4.9 1,627
1965 Belgesel Oyuncu 8.2 15
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017