Giriş Kayıt
Robert Gillespie

Robert Gillespie (83)


Oyuncu

Robert James Gillespie, 09 Kasım 1933 Lille, Fransa doğumlu oyuncu. "Keep It in the Family" (1980) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert James Gillespie
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1933
Doğum Yeri: Lille, Fransa
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.9 1,022
1994 61 Biyografi Oyuncu 5.5 189
1983 Dram Oyuncu 7.7 74
1978 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,203

39. Basamak
1978 45 Suç Oyuncu    
1977 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Profesyoneller
1977 44 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,896
1976 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 3,244
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1969 36 Korku Oyuncu 6.9 3,033

Müfettiş Clouseau
1968 35 Komedi Oyuncu 4.9 1,674
1965 Belgesel Oyuncu 8.2 15
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017