Giriş Kayıt
Françoise Gillard

Françoise Gillard (44)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Françoise Gillard, 06 Mayıs 1973 Charleroi, Belçika doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Kalpler (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Charleroi, Belçika
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 36 Komedi Oyuncu 5.8 623

Yabani Otlar
2009 36 Dram Oyuncu 6.3 3,196

Kalpler
2006 33 Dram Oyuncu 7.0 3,346
2006 33 Dram Oyuncu 6.5 459

The Perfume of the Lady in Black
2005 32 Komedi Oyuncu 5.8 478

Dudaktan Olmaz
2003 30 Komedi Oyuncu 6.4 1,334
2002 29 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.9 6,132

Sevginin Gücü
1994 21 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 798,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017