Giriş Kayıt
Carl Gilliard

Carl Gilliard (58)


Oyuncu, Yapımcı

Carl Rousseau Gilliard, 18 Nisan 1958 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Başlangıç (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carl Rousseau Gilliard
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1958
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Carl Gillard
Burcu: Koç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 57 Dram Oyuncu 5.5 82
2014 56 Dram Oyuncu    
2012 54 Suç Oyuncu    
2012 54 Aksiyon Oyuncu    

Başlangıç
2010 52 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,550,077
2008 50 Komedi Yapımcı    

Gece Uçuşu
2005 47 Gerilim Oyuncu 6.5 96,504

Koç Carter
2005 47 Dram Oyuncu 7.2 96,652
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,225

Mesaj
1997 39 Dram Oyuncu 7.4 209,216

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,581
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,634) Legion (9,113) Arrow (6,523) The 100 (5,983) The Flash (5,723) Black Sails (4,054) The Big Bang Theory (3,876) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) Vikings (3,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017