Giriş Kayıt
Vanessa Giles

Vanessa Giles


Makyaj

Vanessa Giles, makyaj. Maymunlar Cehennemi: Savaş (2017), Tam Gaz (2007), John Tucker Ölmeli (2006), İhanetin Bedeli (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vanessa L. Giles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Makyaj    

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Makyaj 7.5 157,358
2016 Kısa Metraj Makyaj    
2016 Aksiyon Makyaj 4.6 4,525

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Makyaj 4.1 259,264

Sığınak
2015 Korku Makyaj 6.4 15,778

Büyük Gözler
2014 Biyografi Makyaj 7.0 69,608
2014 Aksiyon Makyaj 6.4 328,856

Çelik Adam
2013 Aksiyon Makyaj 7.1 607,026

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Makyaj 4.9 3,659

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Makyaj 6.3 159,987

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Makyaj 7.9 189,088

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Makyaj 7.6 450,384
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 210,709

Diş Perisi
2010 Komedi Makyaj 5.0 34,327

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Makyaj 5.9 155,400

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Makyaj 5.9 147,426
2009 Aksiyon Makyaj 7.6 426,969
2008 Suç Makyaj 6.1 1,655
2008 Komedi Makyaj    

Tam Gaz
2007 Komedi Makyaj 6.7 65,779

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 Korku Makyaj 5.5 27,422

İhanetin Bedeli
2007 Suç Makyaj 6.7 26,883

Özel Birlik
2006 Aksiyon Makyaj 5.3 5,067

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Makyaj 5.8 72,343

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Makyaj    
2006 Dram Makyaj 5.9 10

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Makyaj 6.7 196,337
2004 Macera Makyaj 3.5 830

Sevimli Şempanze 3
2004 Komedi Makyaj    

Harika Köpek 5
2003 Komedi Makyaj 4.2 1,415
2002 Aksiyon Makyaj 3.3 1,637

Harika Köpek 4
2002 Komedi Makyaj 4.6 1,607
2001 Komedi Makyaj 3.9 354
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018