Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Vanessa Giles

Vanessa Giles


Makyaj

Vanessa Giles, makyaj. Grinin Elli Tonu (2015), Tam Gaz (2007), John Tucker Ölmeli (2006), İhanetin Bedeli (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vanessa L. Giles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Makyaj    
2016 Suç Makyaj 5.2 62

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Makyaj 4.1 229,101

Sığınak
2015 Korku Makyaj 6.4 12,954

Büyük Gözler
2014 Biyografi Makyaj 7.0 61,081
2014 Aksiyon Makyaj 6.5 309,157

Çelik Adam
2013 Aksiyon Makyaj 7.1 565,822

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Makyaj    

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Makyaj 6.3 151,511

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Makyaj 7.9 175,859

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Makyaj 7.6 414,480
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 201,779

Diş Perisi
2010 Komedi Makyaj 5.0 31,541

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Makyaj 5.9 145,522

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 135,681
2009 Aksiyon Makyaj 7.6 402,559
2008 Suç Makyaj 6.1 1,655
2008 Komedi Makyaj    

Tam Gaz
2007 Komedi Makyaj 6.7 61,976

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 Korku Makyaj 5.5 27,422

İhanetin Bedeli
2007 Suç Makyaj 6.7 25,995

Özel Birlik
2006 Aksiyon Makyaj    

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Makyaj 5.8 68,932

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Makyaj    
2006 Dram Makyaj 5.9 10

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Makyaj 6.7 187,769
2004 Macera Makyaj 3.5 830

Sevimli Şempanze 3
2004 Komedi Makyaj    
2003 Komedi Makyaj    
2002 Aksiyon Makyaj    
2002 Komedi Makyaj    
2001 Komedi Makyaj 3.9 354
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017