Giriş Kayıt
Vanessa Giles

Vanessa Giles


Makyaj

Vanessa Giles, makyaj. Tam Gaz (2007), John Tucker Ölmeli (2006), İhanetin Bedeli (2007), Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vanessa L. Giles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Makyaj    
2016 Aksiyon Makyaj 4.5 1,335

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Makyaj 4.1 240,608

Sığınak
2015 Korku Makyaj 6.4 13,501

Büyük Gözler
2014 Biyografi Makyaj 7.0 63,049
2014 Aksiyon Makyaj 6.5 314,904

Çelik Adam
2013 Aksiyon Makyaj 7.1 571,909

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Makyaj    

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Makyaj 6.3 153,305

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Makyaj 7.9 178,406

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Makyaj 7.6 419,071
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 203,490

Diş Perisi
2010 Komedi Makyaj 5.0 32,069

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Makyaj 5.9 147,513

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 138,181
2009 Aksiyon Makyaj 7.6 406,907
2008 Suç Makyaj 6.1 1,655
2008 Komedi Makyaj    

Tam Gaz
2007 Komedi Makyaj 6.7 62,818

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 Korku Makyaj 5.5 27,422

İhanetin Bedeli
2007 Suç Makyaj 6.7 26,310

Özel Birlik
2006 Aksiyon Makyaj    

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Makyaj 5.8 69,711

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Makyaj    
2006 Dram Makyaj 5.9 10

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Makyaj 6.7 189,721
2004 Macera Makyaj 3.5 830

Sevimli Şempanze 3
2004 Komedi Makyaj    
2003 Komedi Makyaj    
2002 Aksiyon Makyaj    
2002 Komedi Makyaj    
2001 Komedi Makyaj 3.9 354
Film Altyazıları
Live by Night (9,771) Resident Evil: The Final Chapter (8,761) Hidden Figures (4,641) Rogue One (4,218) Patriots Day (4,204) Assassin's Creed (3,718) Split (3,473) Allied (3,449) Paterson (3,264) Why Him? (1,786)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017