Giriş Kayıt
Selina Giles

Selina Giles


Oyuncu

Selina Giles, oyuncu. V For Vendetta (2005) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.4 196
2012 Dram Oyuncu 4.7 1,864

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,999
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 832,357
2005 Komedi Oyuncu 6.1 780

Restorasyon
1995 Biyografi Oyuncu 6.7 7,667
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017