Giriş Kayıt
Selina Giles

Selina Giles


Oyuncu

Selina Giles, oyuncu. V For Vendetta (2005) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.7 3,170
2017 Komedi Oyuncu    
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.4 196
2012 Dram Oyuncu 4.7 1,864

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,999
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 904,129
2005 Komedi Oyuncu 6.1 780

Restorasyon
1995 Biyografi Oyuncu 6.7 7,966
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018