Giriş Kayıt
Nancy Giles

Nancy Giles (57)


Oyuncu

Nancy Giles, 17 Temmuz 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1988) Büyük (1988), (1988) Çalışan Kız (1988), (2015) Mantıksız Adam (2015), (2007) Joshua (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mantıksız Adam
2015 55 Dram Oyuncu 6.6 43,835
2013 53 Macera Oyuncu 6.0 102

Kar Bebekleri
2012 Belgesel Oyuncu 7.7 56
2007 47 Dram Oyuncu 5.9 10,520
2005 45 Dram Oyuncu 5.5 2,727

Marie ve Bruce
2004 44 Komedi Oyuncu 4.7 1,017
2001 Aksiyon Oyuncu 8.8 5,321

Gerçek Suç
1999 39 Suç Oyuncu 6.6 27,476
1996 36 Komedi Oyuncu 6.6 1,318
1994 Komedi Oyuncu 5.4 1,779
1993 33 Komedi Oyuncu 7.2 3,388
1992 32 Korku Oyuncu    

New York Üçlemesi
1989 29 Komedi Oyuncu 6.4 13,872

Büyük
1988 28 Komedi Oyuncu 7.3 165,360

Çalışan Kız
1988 28 Komedi Oyuncu 6.7 44,595

Kanlı Para (II)
1988 28 Aksiyon Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 8.2 2,100
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017