Giriş Kayıt
Richard Gilbert-Hill

Richard Gilbert-Hill


Oyuncu, Senarist

Richard Gilbert-Hill, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Richard Gilbert-Hall | Richard Gilbert Hill | Rich
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.0 446

Şüphe Ötesi
2000 Dram Oyuncu 6.3 1,289
2000 Dram Senarist 5.0 315

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Oyuncu 6.6 50,535
1998 Gerilim Senarist 5.7 236
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,423

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Oyuncu 5.5 18,315
1990 Bilim-Kurgu Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017