Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 491,349
2016 Kısa Metraj Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 307,197

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 211,905

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 144,910

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 193,709

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,059,569

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 33,018

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 25,197

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 181,479
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 65,343
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 49,527

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.7 38,365

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 24,272

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 60,605

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 251,086

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 120,814

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 83,553
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 107,707
2005 Aksiyon Dublör 6.0 59,741

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,314

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 310,160

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör 3.5 19,207

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 24,442

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 177,093

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 317,076

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 323,863

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 41,065

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Dublör
Oyuncu
7.1 220,430

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 427,477

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 155,018

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 127,882

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 90,339
2001 Komedi Dublör 5.7 84,539

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,199
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,308

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 161,319

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,388

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 106,262
2001 Aksiyon Dublör 6.1 270,633
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.4 90,136
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,695

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 229,554

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.2 220,277

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 93,644

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 63,624

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 36,098

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 104,737

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 24,938

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 55,936

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.2 30,798
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,860

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 24,257

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 46,012
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 159,209
1998 Aksiyon Dublör 6.6 342,047

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 134,339
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 856,115

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 69,163
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,014

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 201,184
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 66,676
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1996 Komedi Dublör 6.9 22,921

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 92,130

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 107,702

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 235,113
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,773
1996 Aksiyon Dublör    

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 152,719

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.6 24,487

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 201,628

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,782
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 17,553

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 6,903

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 34,799

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 97,242

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.3 113,572

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 19,660
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 121,907
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1991 Macera Dublör 6.1 2,772

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 41,228

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,512

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Dublör 6.4 25,457

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 23,781
1990 Dram Dublör 7.2 22,030

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 18,077

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 20,294
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Dram Dublör 5.3 846

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 23,859
1987 Komedi Dublör 5.9 25,959

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 42,674
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017