Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Dublör    

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 254,341

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 521,409
2016 Kısa Metraj Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 316,369

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 217,720

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 147,922

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 198,412

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,103,203

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 33,018

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 25,834

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 186,314
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 66,897
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 50,582

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.7 39,302

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 25,094

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 62,081

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 256,508

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 123,423

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 85,389
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 110,367
2005 Aksiyon Dublör 6.0 60,556

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,919

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 317,384

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör 3.5 19,207

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 24,704

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 181,218

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 325,975

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 331,353

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 41,976
2003 Macera Dublör 4.2 20

Telefon Kulübesi
2002 Suç Dublör
Oyuncu
7.1 225,828

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 17,280
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 440,111

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.9 158,458

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 130,577

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 91,726
2001 Komedi Dublör 5.7 86,282

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 98,747
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 157,182

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 163,522

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,727

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 108,280
2001 Aksiyon Dublör 6.1 277,967
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.4 92,852
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 17,208

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 234,464

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.2 225,560

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 95,600

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 65,135

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 36,986

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 107,876

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 24,938

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 56,723

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.2 31,180
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,860

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 24,706

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 46,863
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 162,472
1998 Aksiyon Dublör 6.6 350,786

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 137,197
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 882,225

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 72,119

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 63,569

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 5.0 14,580

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 206,039
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 68,779
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1996 Komedi Dublör 6.9 23,415

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 94,670

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 111,508

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 242,427
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,773
1996 Aksiyon Dublör    

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 156,816

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.6 25,059

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.7 9,259
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 207,354

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,782
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 17,840

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 7,187

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 36,066

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 100,270

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.3 116,828

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 20,179
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 126,211
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 13,138
1991 Macera Dublör 6.0 3,083

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 42,021

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,775

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Dublör 6.5 26,304

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 24,446
1990 Dram Dublör 7.2 22,508

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 18,472

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 21,101
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Aksiyon Dublör 5.3 2,619
1989 Dram Dublör 5.3 846

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 24,600
1987 Komedi Dublör 5.9 26,707

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 43,869
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018