Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.7 481,719
2016 Kısa Metraj Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 303,893

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 210,601

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 144,039

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 192,071

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,047,272

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 32,719

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 24,928

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 180,290
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 64,892
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 49,133

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.6 38,065

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 24,009

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 60,163

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 249,631

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 120,071

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 83,000
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 107,017
2005 Aksiyon Dublör 6.0 59,548

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,314

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 307,814

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör    

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 24,442

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 176,014

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 314,769

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 321,748

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 40,432

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Dublör
Oyuncu
7.1 218,960

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 423,987

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 153,774

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 127,181

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 89,964
2001 Komedi Dublör 5.7 84,030

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 96,713
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,617

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 160,532

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,388

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.0 105,779
2001 Aksiyon Dublör 6.1 268,670
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.4 89,334
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,541

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 228,214

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.1 218,691

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 93,110

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 62,794

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 35,843

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 103,941

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 24,938

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.0 55,731

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.1 30,603
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,860

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 24,075

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 45,784
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 158,241
1998 Aksiyon Dublör 6.6 339,627

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 133,516
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 848,327

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 68,525
1997 Aksiyon Dublör 5.4 61,509

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 199,666
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 66,059
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1996 Komedi Dublör 6.9 22,921

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 91,478

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 106,631

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 233,202
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,708
1996 Aksiyon Dublör    

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 151,705

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.6 24,481

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 200,315

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,782
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 17,467

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 6,903

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 34,799

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 96,374

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.3 112,584

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 19,453
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 120,834
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1991 Macera Dublör 6.1 2,772

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 40,975

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,471

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Dublör 6.4 25,297

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 23,601
1990 Dram Dublör 7.2 22,030

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 18,077

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 20,111
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Dram Dublör 5.3 846

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 23,698
1987 Komedi Dublör 5.9 25,730

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 42,355
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017