Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Dublör    

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 499,286
2016 Kısa Metraj Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 310,673

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 214,144

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 145,969

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 195,302

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,074,463

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 33,018

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 25,388

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 183,306
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 65,791
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 49,894

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.7 38,698

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 24,561

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 61,203

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 252,943

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 121,671

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 84,243
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 108,517
2005 Aksiyon Dublör 6.0 60,013

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,314

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 312,808

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör 3.5 19,207

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 24,699

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 178,416

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 320,181

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 326,696

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 41,377

Telefon Kulübesi
2002 Suç Dublör
Oyuncu
7.1 222,419

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 17,280
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 431,760

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 156,344

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 128,929

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 90,842
2001 Komedi Dublör 5.7 85,140

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,745
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,985

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 162,053

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,388

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 106,879
2001 Aksiyon Dublör 6.1 272,788
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.4 91,069
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,889

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 231,191

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.2 221,923

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 94,365

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 63,624

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 36,387

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 106,111

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 24,938

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 56,223

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.2 31,106
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,860

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 24,300

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 46,348
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 160,361
1998 Aksiyon Dublör 6.6 344,907

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 135,240
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 864,742

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 70,079
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,592

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 5.0 14,567

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 202,721
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 67,435
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1996 Komedi Dublör 6.9 23,189

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 93,027

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 109,123

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 237,546
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,773
1996 Aksiyon Dublör    

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 154,105

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.6 24,786

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 203,367

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,782
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 17,644

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 7,187

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 34,799

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 98,315

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.3 114,747

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 19,868
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 123,289
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1991 Macera Dublör 6.1 2,772

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 41,508

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,603

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Dublör 6.5 25,762

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 24,051
1990 Dram Dublör 7.2 22,508

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 18,472

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 20,727
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Dram Dublör 5.3 846

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 24,118
1987 Komedi Dublör 5.9 26,215

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 43,118
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017