Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.7 442,510

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 289,422

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 205,775

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 186,951

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,002,528

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 31,607

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 24,349

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 176,374
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 63,300
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 47,949

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.6 37,034

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 23,306

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 58,411

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,431

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 243,690

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 117,570

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 80,860
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 104,458
2005 Aksiyon Dublör 6.0 58,780

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,314

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 301,019

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör    

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 24,051

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 172,024

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 306,358

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.4 313,646

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 39,599

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Dublör
Oyuncu
7.1 213,982

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 412,636

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 146,196
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 150,993

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 124,618

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 88,671
2001 Komedi Dublör 5.7 82,178

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 95,033

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 158,114

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,145

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.0 104,151
2001 Aksiyon Dublör 6.1 261,817
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.4 86,780
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,021

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 223,294

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.1 213,198

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 91,296

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 61,919

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 35,015

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 101,591

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 24,419

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.0 54,920

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.1 29,745
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,786

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 23,300

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 44,926
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 155,144
1998 Aksiyon Dublör 6.6 330,926

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 130,571
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 820,664

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 66,191
1997 Aksiyon Dublör 5.4 59,806

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 194,648
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.8 64,004
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 89,049

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 103,129

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 226,392
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,236
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Komedi Dublör 6.9 22,412

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 148,167

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.5 23,991

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 195,236

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,301
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,395

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 17,098

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 6,743

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 34,103

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 93,615

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.2 109,490

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 18,980
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 116,902
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1991 Macera Dublör 6.1 2,772

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 40,109

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,250

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Dublör 6.4 24,202

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 22,953
1990 Dram Dublör 7.2 21,614

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 17,550

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.1 19,321
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Dram Dublör 5.3 828

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 5.9 23,029
1987 Komedi Dublör 5.9 24,912

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 41,213
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017