Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.7 463,100

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 294,066

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 208,129

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 142,338

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 189,399

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,025,428

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 32,238

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 24,600

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 178,236
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 64,095
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 48,388

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.6 37,471

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 23,530

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 59,288

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,452

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 246,712

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 118,736

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 81,672
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 105,679
2005 Aksiyon Dublör 6.0 59,143

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,314

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 304,294

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör    

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 24,262

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 173,901

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 310,512

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.4 317,202

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 40,275

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Dublör
Oyuncu
7.1 216,474

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 418,078

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 150,513

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 125,897

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 89,313
2001 Komedi Dublör 5.7 83,024

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 95,765
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,166

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 159,364

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,145

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.0 104,865
2001 Aksiyon Dublör 6.1 265,246
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.4 87,980
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,264

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 225,747

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.1 216,029

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 92,160

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 62,573

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 35,411

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 102,785

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 24,419

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.0 55,319

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.1 30,142
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,860

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 23,789

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 45,296
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 156,789
1998 Aksiyon Dublör 6.6 335,229

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 132,082
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 835,570

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 67,323
1997 Aksiyon Dublör 5.4 60,656

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 196,942
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 65,008
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 90,296

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 104,843

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 229,765
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,465
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Komedi Dublör 6.9 22,768

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 149,858

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.5 23,991

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 197,814

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,301
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,453

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 17,269

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 6,903

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 34,103

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 94,850

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.2 110,942

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 19,035
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 118,765
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1991 Macera Dublör 6.1 2,772

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 40,534

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,361

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Dublör 6.4 24,839

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 23,264
1990 Dram Dublör 7.2 22,017

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 18,067

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.1 19,596
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Dram Dublör 5.3 846

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 5.9 23,252
1987 Komedi Dublör 5.9 25,314

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 41,755
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017