Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Dublör    

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 286,023

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 535,938
2016 Kısa Metraj Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 321,171

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 220,426

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 149,821

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 201,011

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,133,363

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 33,018

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 25,904

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 189,077
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 67,792
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 51,252

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.7 39,840

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 25,557

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 62,840

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 259,798

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 125,215

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 86,464
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 111,789
2005 Aksiyon Dublör 6.0 61,091

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,919

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.5 321,476

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör 3.5 19,207

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 25,168

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 183,655

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 330,670

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 335,809

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 42,628
2003 Macera Dublör 4.2 20

Telefon Kulübesi
2002 Suç Dublör
Oyuncu
7.1 228,346

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 17,280
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 447,195

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.9 160,205

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 131,967

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 92,514
2001 Komedi Dublör 5.7 87,424

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 99,658
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 159,324

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 164,815

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,779

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 109,442
2001 Aksiyon Dublör 6.1 281,784
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.5 94,478
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 17,776

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 237,263

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.2 228,256

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 96,660

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 66,669

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 38,979

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 110,271

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 25,746

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 57,233

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.2 31,963
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,860

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 24,998

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 47,339
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 164,461
1998 Aksiyon Dublör 6.6 355,327

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 138,793
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 896,977

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 73,745

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 64,533

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 5.0 14,580

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 208,707
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 69,950
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528
1996 Komedi Dublör 6.9 23,551

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 96,962

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 113,344

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 246,332
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,773
1996 Aksiyon Dublör    

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 159,194

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.6 25,372

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.7 9,508
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 209,893

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,782
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 18,124

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 7,187

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 36,458

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 101,788

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.3 118,619

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 20,567
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 129,197
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 13,156
1991 Macera Dublör 6.0 3,083

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 42,576

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,959

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Dublör 6.5 26,769

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 24,876
1990 Dram Dublör 7.2 22,508

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 18,472

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 21,463
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Aksiyon Dublör 5.3 2,619
1989 Dram Dublör 5.3 846

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 24,969
1987 Komedi Dublör 5.9 27,189

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 44,724
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Dizi Altyazıları
Westworld (9,255) The 100 (2,709) La casa de papel (2,122) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,934) The Crossing (1,685) Into the Badlands (1,683) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018