Giriş Kayıt
Troy Gilbert

Troy Gilbert


Dublör, Oyuncu

Troy Gilbert, dublör, oyuncu. Telefon Kulübesi (2002), Benim Adım Sam (2001), Öldürme Zamanı (1996), Burlesque (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Troy M. Gilbert | Troy Michael Gilbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.7 472,262

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 301,220

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 209,689

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 143,386

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 190,847

Zincirsiz
2012 Dram Dublör 8.4 1,039,004

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Dublör 5.9 32,709

İkili Oyun
2011 Aksiyon Dublör 5.9 24,826

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 179,527
2011 Aksiyon Dublör 5.3 6,452
2010 Dram Dublör 6.4 64,557
2010 Komedi Dublör 4.5 2,251

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 48,772

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Dublör 5.7 37,831

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438
2009 Dram Dublör 4.9 23,848

Karantina
2008 Korku Dublör
Oyuncu
6.0 59,862

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 18,755

3:10 Treni
2007 Macera Dublör 7.7 248,555

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 119,564

Boş Oda
2007 Korku Dublör 6.2 82,486
2006 Western Dublör    

Ayrılık
2006 Komedi Dublör 5.8 106,374
2005 Aksiyon Dublör 6.0 59,396

Kara Şafak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Dublör 6.9 537

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Dublör 5.3 18,314

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 306,355

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör    

Düşman Ellerinde
2004 Dram Dublör 6.0 3,256
2004 Aksiyon Dublör 4.0 24,352

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 175,169

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 313,062

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.4 320,049

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 40,432

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Dublör
Oyuncu
7.1 217,996

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 421,444

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 152,592

Benim Adım Sam
2001 Dram Dublör 7.6 126,684

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Dublör 6.4 89,711
2001 Komedi Dublör 5.7 83,611

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 96,367
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,198

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 160,105

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Dublör 4.4 4,125

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör 6.0 12,388

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.0 105,368
2001 Aksiyon Dublör 6.1 267,315
2001 Aksiyon Dublör 7.8 6,299

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör 5.4 88,782
2001 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,454

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 227,257

Vatansever
2000 Aksiyon Dublör 7.1 217,629

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 92,751

Şaşkın Dedektif
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 62,794

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Dublör 6.7 35,656

Mavi Korku
1999 Aksiyon Dublör 5.8 103,481

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.1 24,938

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.0 55,588

Aşk Mektubu
1999 Dram Dublör 6.1 30,429
1999 Aksiyon Dublör 4.2 7,860

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Dublör 5.6 23,945

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 45,595
1998 Bilim-Kurgu Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 5.3 157,656
1998 Aksiyon Dublör 6.6 337,902

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 132,991
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 843,446

Dalgın Profesör
1997 Komedi Dublör 5.2 68,067
1997 Aksiyon Dublör 5.4 61,191

Ateş Altında
1997 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 198,319
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 65,656
1997 Aksiyon Dublör 5.5 21,528

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 90,994

Öldürme Zamanı
1996 Suç Dublör 7.4 105,907

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 231,797
1996 Komedi Dublör 5.4 1,447

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.1 10,465
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Komedi Dublör 6.9 22,779

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444
1995 Fantastik Dublör 4.3 1,845

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 150,966

Ah Paris
1995 Komedi Dublör 6.4 9,531

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Dublör 5.5 23,991

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881
1994 Komedi Dublör 5.8 1,837

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Dublör 7.2 199,329

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Dublör 5.4 15,301
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

Erkek Severse
1994 Dram Dublör 6.5 17,404

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 6,903

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 34,799

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Dublör 6.7 95,864

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.3 111,987

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 19,035
1992 Komedi Dublör 6.5 17,807

Son Mohikan
1992 Aksiyon Dublör 7.8 120,030
1992 Komedi Dublör 7.1 3,358

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1991 Macera Dublör 6.1 2,772

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Dublör 6.7 40,809

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.9 7,426

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Dublör 6.4 25,100

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 23,465
1990 Dram Dublör 7.2 22,030

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Dublör 6.0 18,077

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.1 19,805
1989 Macera Dublör 5.7 1,471
1989 Dram Dublör 5.3 846

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 5.9 23,497
1987 Komedi Dublör 5.9 25,566

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 42,127
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017