Giriş Kayıt
Gabrielle Gilbert Reeves

Gabrielle Gilbert Reeves


Sesler, Editör, Editör

Gabrielle Gilbert Reeves, sesler, editör, editör. The Mayor (2017), Gettysburg (1993), Superstore (2015), (2013) Brooklyn Nine-Nine (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gabrielle Gilbert | Gabrielle Reeves
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 5.7 872
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 7.7 10,057
2014 Komedi Sesler 6.4 2,912
2013 Komedi Sesler 8.3 88,117
2013 Komedi Sesler 6.9 5,400
2011 Komedi Sesler 7.7 31,230
2011 Komedi Sesler 7.7 12,206
2008 Dram Sesler 8.4 193,398

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 48,642
2006 Komedi Sesler 8.4 71,547

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Sesler 8.4 397,340
2005 Dram Sesler 8.5 171
2005 Dram Sesler    
2004 Macera Sesler 8.4 420,856
2003 Komedi Sesler    
2003 Aksiyon Sesler 6.8 633

The O.C. 2
2003 Komedi Sesler 7.5 70,573
2003 Aksiyon Sesler    
2003 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler 7.4 10,993
2001 Aile Sesler 7.6 316
2001 Macera Sesler 7.5 102,976
2001 Dram Sesler 7.3 183

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 78,211

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Sesler 8.0 103,572
1999 Dram Sesler 8.8 50,012
1999 Aksiyon Sesler 7.9 7,913
1998 Komedi Sesler 7.1 1,710
1997 Gizem Sesler 8.1 2,878

Erken Baskı
1996 Dram Sesler 7.5 9,741
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
1993 Dram Sesler 7.7 23,083

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 166,543
1988 Komedi Editör 4.9 426
1983 Biyografi Sesler 4.8 69
1983 Korku Editorial Department 6.4 507
1982 Komedi Editorial Department 2.2 649
- Komedi Sesler    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017