Giriş Kayıt
Gabrielle Gilbert Reeves

Gabrielle Gilbert Reeves


Sesler, Editör, Editör

Gabrielle Gilbert Reeves, sesler, editör, editör. The Mayor (2017), Gettysburg (1993), Superstore (2015), (2013) Brooklyn Nine-Nine (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gabrielle Gilbert | Gabrielle Reeves
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 5.7 1,199
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 7.7 12,600
2014 Komedi Sesler 6.4 2,912
2013 Komedi Sesler 8.4 107,262
2013 Komedi Sesler 6.9 5,400
2011 Komedi Sesler 7.7 31,767
2011 Komedi Sesler 7.7 12,407
2008 Dram Sesler 8.4 199,256

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 49,905
2006 Komedi Sesler 8.4 74,607

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Sesler 8.4 410,346
2005 Dram Sesler 8.5 171
2005 Dram Sesler 8.0 1,952
2004 Macera Sesler 8.4 434,324
2003 Komedi Sesler    
2003 Aksiyon Sesler 6.8 633

The O.C. 2
2003 Komedi Sesler 7.5 72,394
2003 Aksiyon Sesler    
2003 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler 7.5 11,266
2001 Aile Sesler 7.6 316
2001 Macera Sesler 7.5 105,376
2001 Dram Sesler 7.3 183

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 81,716

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Sesler 8.0 105,615
1999 Dram Sesler 8.7 52,693
1999 Aksiyon Sesler 7.9 8,118
1998 Komedi Sesler 7.1 1,710
1997 Gizem Sesler 8.1 2,878

Erken Baskı
1996 Dram Sesler 7.5 10,132
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
1993 Dram Sesler 7.7 23,607

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 175,224
1988 Komedi Editör 4.9 426
1983 Biyografi Sesler 4.8 69
1983 Korku Editorial Department 6.4 507
1982 Komedi Editorial Department 2.2 649
- Komedi Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018