Giriş Kayıt
Gabrielle Gilbert Reeves

Gabrielle Gilbert Reeves


Sesler, Editör, Editör

Gabrielle Gilbert Reeves, sesler, editör, editör. Gettysburg (1993), Superstore (2015), (2013) Brooklyn Nine-Nine (2013), (2007) Pushing Daisies 1 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gabrielle Gilbert | Gabrielle Reeves
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler    
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 7.7 9,166
2014 Komedi Sesler 6.4 2,912
2013 Komedi Sesler 8.3 82,842
2013 Komedi Sesler 6.9 5,400
2011 Komedi Sesler 7.7 30,990
2011 Komedi Sesler 7.7 12,150
2008 Dram Sesler 8.4 190,420

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 47,948
2006 Komedi Sesler 8.4 70,772

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Sesler 8.4 389,043
2005 Dram Sesler 8.5 171
2005 Dram Sesler    
2004 Macera Sesler 8.4 412,840
2003 Komedi Sesler    
2003 Aksiyon Sesler 6.8 633

The O.C. 2
2003 Komedi Sesler 7.5 69,676
2003 Aksiyon Sesler    
2003 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler 7.4 10,875
2001 Aile Sesler 7.6 316
2001 Macera Sesler 7.5 101,783
2001 Dram Sesler 7.3 183

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 76,382

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Sesler 8.0 102,518
1999 Dram Sesler 8.8 48,955
1999 Aksiyon Sesler 7.9 7,830
1998 Komedi Sesler 7.1 1,710
1997 Gizem Sesler 8.1 2,878

Erken Baskı
1996 Dram Sesler 7.5 9,741
1996 Suç Sesler 8.1 8,134
1993 Dram Sesler 7.7 22,828

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 162,887
1988 Komedi Editör 4.9 426
1983 Biyografi Sesler 4.8 69
1983 Korku Editorial Department 6.4 507
1982 Komedi Editorial Department 2.1 602
- Komedi Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017